PROCURIO CECIN I ARKANOV POSLJEDNJI INTERVJU, ŽELJELI SU JOŠ DJECE: Pjevačica van sebe od sreće, POSLJEDNJA REČENICA ĆE VAM SLOMITI SRCE!

Show
PROCURIO CECIN I ARKANOV POSLJEDNJI INTERVJU, ŽELJELI SU JOŠ DJECE: Pjevačica  van sebe od sreće, POSLJEDNJA REČENICA ĆE VAM SLOMITI SRCE!
.

Vjenčanje folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića - Arkana i danas se smatra jednim od najvećih vjenčanja poznatih parova, pa i dalje intrigira javnost svaki novi detalj vezan za njihovu svadbu.

Njih dvoje su dvadesetak dana pre sklapanja braka dali zajednički ekskluzivni intervju.

133413-46073499-ff

Još tada, medijska euforija vladala je oko ovog para, a Ceca i Arkan, ne sluteći šta ih čeka, pravili su velike planove.

Pokojni suprug folk zvijezde tada je priznao da je od crkve morao da traži posebnu dozvolu kako bi oženio Cecu.

Ja sam od mlade stariji 21 godinu, a crkveni zakoni su takvi da ako je mladoženja stariji od nevJeste više od 15 godina, on mora da traži specijalnu dozvolu da stupi u brak", ispričao je tada Arkan.

Dok se pripremala za najvažniji dan u svom životu, pJevačica je istakla da je veoma skromna i da joj je važno da na dan vJenčanja budu ispoštovani svi običaji, kao i da neće ponIJeti nekoliko vJenčanica.

153401-46046300-ff

Ja mislim da je to hir. Vjenčanica je jedna, bijela. Ja ću samo dočekati svatove u Žitorađi u narodnoj nošnji jer je to običaj dole na jugu. Nije da ja to nešto izmišljam ili da tako želim, to će biti prava srpska svadba, na kojoj će biti obuhvaćeni glavni običaji i mislim da će to biti interesantno i lIJepo", rekla je Ceca.

120844-oko-1999-arkan-i-ceca-raznatovic-sa-decom-foto-privatna-arhiva-150421432-sq-s

Arkan je tada rekao da nema tremu pred svadbu, a par je otvoreno govorio i o svojim željama i planovima za budućnost.

Nemam tremu, mada nisam nikada doživio ovakvu svadbu. Ja sam bio protiv velike svadbe i ovo je sve za njenu ljubav, stvarno. Ona kaže da hoće jednom da se uda i zato želi sve ovo. Ona je ipak djevojka sa sela, zdrava djevojka i voli pravu veliku svadbu. Neka bude tako. Ovo mi je treći brak, treća sreća, i mislim da više neću da se ženim. Želim petoro dece", rekao je pred samu svadbu bivši suprug folk dive, sa čim se i ona složila.

Balasevizam/Gloss/Foto:Arhiv

Ne propustite