STARIJI 22 GODINE OD NJE, PAMELA ANDERSON PRVI PUT OBJAVILA SLIKU S NOVIM MUŽEM: Zanijemit ćete kad ga vidite! (FOTO)

Show
STARIJI 22 GODINE OD NJE, PAMELA ANDERSON PRVI PUT OBJAVILA SLIKU S NOVIM MUŽEM: Zanijemit ćete kad ga vidite! (FOTO)
.

Peti po redu...
 
Nakon što se otkrilo da se udala za producenta Džona Pitersa, Pamela Anderson objavila je prvu fotografiju sa svojim novim suprugom.

Pamela je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj ona pozira s osmijehom od uva do uva, dok njen 22 godine stariji suprug nosi naočare za sunce.

pamela

Foto:Prinstcreen

52-ogodišnja Plejbojeva zečica i glumica i 74-ogodišnji filmski producent navodno su se vjenčali u Malibuu, a na ceremoniji su bila i njihova djeca.

Piters je i potvrdio da su se on i Pamela vjenčali posle nekoliko mjeseci viđanja. Upoznali su se prije 35 godina, a kratko su bili u vezi 1989. godine. Piters kaže da je mogao da ima sve djevojke koje je želio, ali htio je samo i jedino Pamelu.

pamela1

"Oduvijek sam htio samo nju, iako sam mogao imati svaku. Ona me izluđuje na pozitivan način. Ona je puno više od onoga što vidite, inače je ne bih toliko volio", kazao je 74-ogodišnji producent. Pameli je ovo peti brak. Prošle godine je raskinula vezu s 18 godina mlađim fudbalerom Adilom Ramijem, koji ju je, kako se pričalo, varao sa svojom bivšom ženom.

Ne propustite