DRŽALA JE OVO U DONJEM VEŠU, ANA KORAĆ PREKRŠILA NAJSTROŽIJE PRAVILO ZADRUGE, BIT ĆE IZBAČENA?! David gledao zabezeknut, ŠTA JOJ BI?

Show
DRŽALA JE OVO U DONJEM VEŠU, ANA KORAĆ PREKRŠILA NAJSTROŽIJE PRAVILO ZADRUGE, BIT ĆE IZBAČENA?! David gledao zabezeknut, ŠTA JOJ BI?
.

Iako se u prvi mah uplašila da će biti provaljena, nekako joj je uspjelo da unese telefon u vešu i da je niko ne provali.

Ana Korać često je tokom svih sezona rijalitija „Zadruga“ isticala koliko joj ne prija zatvoren prostor, ali čini se da je našla način da svoj boravak učini zanimljivijim i pri ulasku u treću sezonu unijela je mobilni telefon u gaćicama, saznaje „Alo!“.

Iako je korišćenje telefona strogo zabranjeno, Koraćeva je našla način da svoj telefon neprimetno unese u rijaliti, a kako izvor kaže, sedmicama je planirala kako to da izvede.

- Ana se dugo premišljala da li da uđe u „Zadrugu“ ili ne, a kada je konačno prelomila i potpisala ugovor, počelo je njeno razmišljanje o telefonu. Tokom prethodnih sezona teško se nosila sa tim što nema telefon, budući da je zavisna od društvenih mreža. Odlučila je da rizikuje i telefon unese u gaćicama - kaže izvor i otkriva da joj je tu ideju dao vjerenik David Dragojević.

ana-david

Foto:Printscreen

Ispalila se i potvrdila naša saznanja!

Da su naša saznanja istinita, potvrdila je i sama Koraćeva, koja je tokom korišćenja telefona, kako se čini, zaboravila da isključi obavještenja na Viberu, pa su svi kontakti atraktivne starlete dobili poruku: „Ana Korać je ponovo na Viberu“. Budući da je Ana uveliko u rijalitiju, jasno je da je njen telefon aktivan i da se uključuje i isključuje tokom dana.

- Dok je Ana razmišljala na koji način da unese telefon, Davidu je palo na pamet da je najbolje rješenje da ga stavi u donji veš. Shvatili su da je to sjajna ideja, budući da joj niko neće provjeravati međunožje i da je to možda i jedini način da unošenje telefona prođe neprimjećeno. Osim toga, Ana nije željela da prekine kontakt sa Davidom ni na jedan dan i to je presudilo - kaže izvor i ističe da je Koraćevoj uspjelo da unese telefon pomoću kojeg je tajno komunicirala sa vjerenikom sve dok i on nije ušao u „Zadrugu“.

- Iako se u prvi mah uplašila da će biti provaljena, nekako joj je uspjelo da unese telefon u vešu i da je niko ne provali. Prvih nekoliko dana je bila pažljiva i telefon je vadila samo ispod jorgana i kad ostali odu na spavanje. Pregledala bi portale i svoje profile na društvenim mrežama, sa Davidom razmenila nekoliko poruka, a potom ga isključila i sakrila u jastučnicu - navodi izvor i otkriva da je Koraćevoj sve teže da krije šta je uradila i da se izuzetno plaši da će biti provaljena.

597645-ana-korac-david-dragojevic-ls

Foto:Printscreen

 - Dok David nije ušao u „Zadrugu“, Ana nije pretjerano razmišljala o tome koliko je kažnjivo to što radi. Bilo joj je potrebno da bude u kontaktu sa vjerenikom i ništa drugo je nije zanimalo. Ipak, kada je on ušao, telefon joj više nije bio potreban i počeo je da joj smeta. Osim što se plaši da će joj ispasti tokom noći, strah ju je da će ga neko od zadrugara naći kada bude krenuo u krađu namirnica. Jasno joj je da bi izazvala bijes u kući i da bi ostali zahtjevali da bude rigorozno kažnjena. Ništa od toga joj ne ide u prilog, budući da želi pobjedu i da nije spremna da je publika osudi i u ovoj sezoni, kao što je to bio slučaj kada se u drugoj sezoni smuvala sa zauzetim Davidom. Sve to joj stvara stres i ne zna kako da prestane da razmišlja o telefonu i mogućnosti da bude uhvaćena - zaključuje izvor „Alo!“.

Ne propustite