LJEKARI SE BORE SVIM SILAMA, TROMBOVI KRENULI PREMA SRCU, FOLKER OTKRIO U KAKVOM JE STANJU BORA DRLJAČA: Prije mjeseca je operisao tumor, a sada ponovo u bolnici

Show
LJEKARI SE BORE SVIM SILAMA, TROMBOVI KRENULI PREMA SRCU, FOLKER OTKRIO U KAKVOM JE STANJU BORA DRLJAČA: Prije  mjeseca je operisao tumor, a sada ponovo u bolnici
.

Bora Drljača zbog zdravstvenih problema ponovo je zaglavio u bolnici. Trenutno, pjevač je smešten u Urgentni gdje se i oporavlja, a nakon navoda da je u kritičnom stanju njegov prijatelj Era Ojdanić objasnio je o čemu se zaista radi. 

On je tada naglasio da Bora nije životno ugrožen, ali da je svakako pod kontrolom ljekara. 

"On je na kardiovaskularnom odjeljenju, na Urgentnom centru. Oporavlja se, pod kontrolom je, jer su krenuli neki trombovi prema srcu, pa je pod kontrolom ljekara. Za sada nije u životnoj opasnosti", rekao je Era.

2121511-45-ls

foto: Kurir.rs

Na pitanje da li se čuo sa Borom, odgovorio je: "Samo porukama se dopisujemo, ali izbjegavam i to, da ga uznemiravam. Što se tiče mobilnog telefona, ne može da ga koristi u bolnici."

era-kurir

foto: Kurir.rs

Podsjetimo, Bori Drljači je u novembru prošle godine dijagnostikovan tumor na debelom crijevu i tada je hitno operisan, a kako prenose mediji nedavno je zbog ponovnih komplikacija ponovo morao u operacionu salu.

Izvor: Kurir.rs/ Telegraf.rs

Ne propustite