ADIL JE SINOĆ DOBIO DRUGOG SINA, ALI NE PRIČA SA PUNCEM: Džeja zaustavili u restoranu i pitali ZA ZETA, EVO ŠTA JE REKAO, ŠOK!

Show
ADIL JE SINOĆ DOBIO DRUGOG SINA, ALI NE PRIČA SA PUNCEM: Džeja zaustavili u restoranu i pitali ZA ZETA, EVO ŠTA JE REKAO, ŠOK!
.

Pjevač Adil Maksutović postao je otac, budući da je njegova supruga, Džejeva ćerka Ana Ramadanovski sa kojom već ima sina, rodila drugo dijete.

U pitanju je takođe sin, te tako porodica Maksutović sada ima dva nasljednika, a Džej je danas, 23. januara, ponovo postao deda.

adil-maksutovic-1000x0

Kako saznajemo, Džejeva ćerka porodila se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a Adil je prisustvovao porođaju. Porodila se carskim rezom, oko 19 časova, a mališan je težak 3,5 kilograma.

Iako su se Adil i Džejeva kćerka pomirili, punac još nije oprostio zetu zbog nasilja nad njegovom kćerkom.

Njegove kolege pričaju kako je nedavno sa društvom u jednom beogradskom restoranu pričao baš o pomirenju kćerke i zeta ali i nekoliko puta ponovio kako mu ne pada napamet da mu pruži  ruku.

dzej-i-ana-ramadanovski

Džej ne može da zaboravi batine koje je njegova kćerka dobila od  zeta, ali ni silna vrijeđanja u medijima kada Maksutović nije mogao kontrolirati šta priča za svog punca. S druge strane, Ramadanovski iako ne želi da čuje za Adila, ne protivi se odluci svoje kćerke. Želja mu je da ona i unuk budu sretni, a što se njega tiča, kazao je, Adil je odavno zatvorena tema.

 

Ne propustite