SPREMA SE VELIKO SLAVLJE, ŽENI SE SLOBA RADANOVIĆ, OBJAVLJENI SVI DETALJI: Pjevač sprema ogromnu svadbu

Show
SPREMA SE VELIKO SLAVLJE, ŽENI SE SLOBA RADANOVIĆ, OBJAVLJENI SVI DETALJI: Pjevač sprema ogromnu svadbu
.

Slobodanu Radanoviću godina je počela najgore moguće. Otac mu je iznenada prem. inuo 31. decembra, a ono što gotovo niko sem njegovih najbližih prijatelja ne zna jeste to da je planirao da u najluđoj novogodišnjoj noći zaprosi svoju djevojku Jelenu Đuričanin.

Kako izvor tvrdi, iako ga je porodična trag.edija spriječila da ozvaniči svoju višemjesečnu vezu, Radanović je vjeridbu pomjerio za pola godine, sve s ciljem da se kako on, tako i njegova majka potpuno oporave od bolnog gubitka. Sloba je od prvog trenutka kada je upoznao znao da je Jelena prava i da će se oženiti njome. Upravo zbog toga, dosta je razmišljao kada bi mogao to da izvede i smatrao je da je idealno da je zaprosi za Novu godinu.

sloba-radanovic-sa-ocem-2-foto-srbijadanas

Foto:Printscreen

“Nekoliko sedmica prije 31. decembra kupio je prsten i strpljivo čekao da dođe noć kada će je tokom svog novogodišnjeg nastupa u prestižnom hotelu pozvati da mu se pridruži na bini”, priča izvor i otkriva da pevač i i dalje nije izgubio želju da vjeri djevojku koju voli.

“Iako je Sloba posljednjih sedmica izgubio volju, tužan je i zatvoren u sebe, jedino što ga čini srećnim jeste Jelena. Upravo zato što mu je najveća podrška i jedina radost u ovom trenutku, želi da bude njegova žena i da joj pokaže koliko je voli. On se povjerio svojim starijim prijateljima kakc bi sa njima provjerio koliko vremena treba da prođe  do vjeridbe. Svi su mu rekli da sve zavisi od toga kako se osjeća, ali da je realno da sačeka bar nekoliko mjeseci”, kaže izvor i tvrdi da je Sloba odlučio da Jelenu vjeri kada njegova majka Draginja bude poče da se osjeća bolje.

“Slobi je trenutno majka na prvom mjestu. Veoma je vezan za nju i želi da je pusti da odboluje svoju najveću tugu. Draginja se ne osjeća dobro otkako je izgubila supruga i zbog toga je Slobi primarno da se ona oporavi. Jedina je koja mu je ostala i ne želi da je povredi nijednim svojim gestom”, navodi izvor koji otkriva da je pjevač već obavjestio majku da će se oženiti Jelenom.

sloba1

Foto:Instagram

“I Slobin otac i njegova majka, upoznali su Jelenu i zavoljeli je. Pored toga, Sloba je nedavno rekao majci da planira ženidbu i da je Jelena jedina koju bi oženio. Kao i svaka majka, Draginja ga je podržala i dala mu blagoslov. Rekla mu je da ne mora da čeka zbog nje i da bi njegovom ocu bilo drago da ga vidi sretnog pored žene koja mu je najveća podrška. To mu je mnogo značilo, pa joj je otkrio da će svoju partnerku vjeriti kroz pola godine i da će tokom 2021. napraviti veliko slavlje za preko 500 zvanica. Nema sumnje da će tako i biti”, zaključuje izvor.

Ne propustite