SAŠA MATIĆ SAZNAO DA JE SEKA ALEKSIĆ JUTROS RODILA SINA: Odmah se oglasio na Instagramu, EVO ŠTA JE NAPISAO O NJOJ KAO MAJCI, kad Seka ovo vidi!

Show
SAŠA MATIĆ SAZNAO DA JE SEKA ALEKSIĆ JUTROS RODILA SINA: Odmah se oglasio na Instagramu, EVO ŠTA JE NAPISAO O NJOJ KAO MAJCI, kad Seka ovo vidi!
.

Seka Aleksić drugi put je postala majka, a na svijet je donijela dečaka koji je dobio ime Jovan. Folk zvijezdi čestitali su rođenje sina brojne njene kolege.

Između ostalog njena dobra prijateljica Slađa Alegro.

igsladjaalegro3

- Dobro nam došao, mali čovječe. Bićeš divan dječak bas kao i tvoj brat, osmijeh mu govori sve. Imaćeš srećno djetinjstvo jer imate divne roditelje, divan dom pun ljubavi i pažnje. Seko, rode moj, ponosna sam na tebe baš takvu kakva jesi. Srećna, hrabra, divna majka!!!!! Volimo te Lješnjak, Duda i ja!!! Živi i zdravi bili! P.S.I da znaš opet plačem - napisala je Slađa.

82819246-768564010319253-6714770076932767744-n-1000x0

I Saša Matić čestitao je Seki.

- Još jedno blago je u njihovim rukama i siguran sam da će te ruke biti najjače za njega. Vijest koja me toliko obradovala jutros... Draga koleginica Seka Aleksić na svijet je doijnela malog Jovana. Još jedan dječak u porodici koji će da te čuva i neizmjerno voli. Čestitam od srca Veljko i Seko, dijelim vašu sreću. Danas ste spoznali da postoji još veća ljubav za vas, iako je djelovalo nevjerovatno da može više - napisao je pjevač.

sasa-matic

(telegraf,rs)

Ne propustite