SAOPŠTILI JOJ TUŽNE VIJESTI, SEVERINA SE HITNO OGLASILA NA INSTAGRAMU, OBJAVILA VELIKU ISTINU: "Prošlo je 54 dana od..."

Objavljeno:22.01.2020 - 11:02
A A A Times Arial

Nakon pozitivne poruke koju je objavila na Instagramu dok se njezina borba za skrbništvo nad sinom Aleksandrom nastavlja, Severina Kojić poručila je na Instagramu da joj "Nitko i Ništa" ne mogu skinuti osmijeh s lica, usprkos tome što su je prevarili.

"Prošlo je 54 dana i prošlo je '88 sati'...prošla je vječnost dok oni 'skijaju'... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve može dobiti...", počela je svoju ispovijest pjevačica koja se oglasila nakon navoda nekih medija da se sutkinja Tea Golub našla u istom hotelu kao Milan Popović te su se čak i sreli.

igor-i-severina

"Ipak 28.11.2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla, nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh....ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmijeha."

"Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno 'slučajno' skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu...ni sad nisu...niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti pašta šutu", poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”... prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti... Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... ni sad nisu... niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Za fotografiju Severina je u samo 45 minuta dobila 15 hiljada lajkova, kao i mnogobrojne poruke podrške svojih fanova. 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!