STRAVIČNE FOTOGRAFIJE SA LICA MJESTA, SMRSKAN AUTOMOBIL POTPUNO, OD NJEGA NIJE OSTALO NIŠTA: Vozač autobusa ispričao detalje velike tragedije

Aktuelno
STRAVIČNE FOTOGRAFIJE SA LICA MJESTA, SMRSKAN AUTOMOBIL POTPUNO, OD NJEGA NIJE OSTALO NIŠTA: Vozač autobusa ispričao detalje velike tragedije
.

SRBIJA: Autobus "Vihora", kako je ispričao vozač koji je njime upravljao, kretao iz Mrčajevaca ka Kraljevu, kada je kod Tavnika.

Vozač autobusa, u koji se jutros, nakon što je pretekao kamion na Ibarskoj magistrali zakucao "golf" crnogorskih tablica, rekao je za Telegraf.rs da niko od putnika autobusa nije povrijeđen u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su prema dve osobe izgubile život a jedna teško povrijeđena.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je "golf“ crnogorske registracije, krećući se prema Preljini prilikom preticanja kamiona kraljevačke registracije direktno udario u autobus kragujevačkog prevoznika "Vihor“ koji je dolazio iz suprotnog pravca.

automobil-1000x0

foto: Printscreen

Autobus "Vihora", kako je ispričao vozač koji je njime upravljao, kretao iz Mrčajevaca ka Kraljevu, kada je kod Tavnika, automobil koji se kretao iz kontra smera udario u njega. Prema njegovim riječima, vozač "golfa" nije preticao samo jedan kamion.

automobil-1-1000x0

foto: Printscreen

- On je preticao dva kamiona, a onda se na kraju zakucao u lijevu stranu autobusa - kaže Milan, vozač "Vihora".

Na mjestu nesreće, prema njegovim rečima, vrlo brzu su došli Hitna pomoć, policija i vatrogasci koji su izvlačili tijela poginulih i povrijeđenih iz automobila.

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povređen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme.

Ne propustite