CECA GA NAZVALA NEOSTVARENIM PJEVAČEM, A SADA SE OGLASILA JUGOSLOVENSKA DIVA! Poručila Ceci samo jedno, BRUTALNO!

Show
CECA GA NAZVALA NEOSTVARENIM PJEVAČEM, A SADA SE OGLASILA JUGOSLOVENSKA DIVA!  Poručila Ceci samo jedno, BRUTALNO!
.

Revoltirana time što je Ražnatovićka poručila Đorđu Davidu da je poslovno neostvaren, Slađana Milošević iznijela svoje mišljenje na račun njene muzike.

Nakon što je Đorđe David rekao da Cecu Ražnatović ne smatra srpskom majkom, već da su to za njega Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević, folk zvijezda je rokeru suptilno poručila da nije ostvaren u svom poslu čim ružno govori o drugima.

befunky-collage-16

Sad je Slađana Milošević rešila da odreaguje na riječi Cece Ražnatovi.

Rok pjevačica stala je na stranu člana žirija „Zvezda Granda“.

- Ovo jeftino podrivanje integriteta nema nikakvog značaja i smisla za jedan dio populacije, ali sigurno ima uticaja na one koji žive u svijetu polovične istine. Dakle, glumac i muzičar Đorđe David, koji je poslike mog legendarnog brata Gorana Miloševića preuzeo njegovo mjesto i izvođenje i pisanje nekih od najljepših i najkvalitetnijih muzičkih numera pop-rok kulture.

untitlede5z474a54-1000x0

O tome se ovdje radi! Onaj ko drukčije misli u Srbiji već decenijama ima srebrnu, avionsku traku zaljepljenu na usta i ne može ili ne smije da pisne. Veoma mi je žao, ali ima nas dosta koji se nimalo ne plašimo kupljene medijske stvarnosti i svakakvih drugih osveta i podmetanja! Shvatite već jednom, nećete ubiti istinu jer mnogi iza nas dolaze - oštra je bila rok princeza i dodala:

untitlede5z474-1000x0

- Što se tiče "rezultata koji govore ko je ko", ne zna se na koje rezultate turbo zvijezda misli. Da li na one političke i prijeteće ili na svoje, muzičke? Ako su muzički, moram da joj saopštim da je o njenim muzičkim rezultatima prerano govoriti, a možda za tim neće ni biti potrebe. Za razliku od nas, čije su pjesme i druga djela prošli test vremena, te se i posle 40 godina rado slušaju na radio-talasima, sudbinu njenih pjesama tek treba da saznamo. Nekako slutim da neće biti ista - zaključila je Miloševićeva na svojoj Fejsbuk stranici.

Novi.ba/Alo

 

Ne propustite