VELIKO SLAVLJE U KUĆI DRAGANE MIRKOVIĆ, ČESTITKE SAMO PRISTIŽU, NA "ADRESU" JOJ STIGLO OVO: Pjevačica se oglasila, NIKAD SRETNIJA NIJE BILA

Show
VELIKO SLAVLJE U KUĆI DRAGANE MIRKOVIĆ, ČESTITKE  SAMO PRISTIŽU, NA "ADRESU" JOJ STIGLO OVO: Pjevačica se oglasila, NIKAD SRETNIJA NIJE BILA
.

Pjevačica Dragana Mirković rođena je na današnji dan 1968. godine.

Iako sada živi u luksuzu sa svojim suprugom i djecom u porodičnoj kući u Beču, ona vrlo često ističe da je rodom iz Kasidola, sela pored Požarevca i nikada joj nije bio problem da to prizna.

draganam1

Dragana, koja danas proslavlja 52. rođendan, već sa 15 godina snimila je prvi singl i kako mnogi tvrde, postala najmlađa muzička zvezda bivše Jugoslavije. U dosadašnjoj karijeri snimila je preko 20 albuma i može se pohvaliti velikim brojem hitova.

Pjevačica je povodom svog rođendana od svojih vjernih fanova dobila veliki broj čestitki, a lijepim željama koje su stigle na njenu "adresu" pohvalila se putem Instagrama.

82427119-468010243894379-547291550632116224-n

dragana1

- Sretan rođendan kraljice! Sretan rođendan sunce naše! Nemoj da misliš da si danas nešto posebna zato što ti je rođendan! Posebna si svaki dan! Da Vas sreća uvijek prati, da Vam se ostvare svi snovi, da Vam osmijeh uvijek bude drug, da Vam put bude dug. Da nikada ne spoznate tugu, od srca Vam želim srećan rođendan. Puno zdravlja, ljubavi i mira povodom Vašeg rođendana - samo su neke od čestitki koje je pjevačica dobila.

Novi.ba/Glossy

Ne propustite