LEPA BRENA USLIKANA SA SINOM VIKTOROM I NJEGOVOM DJEVOJKOM, KADA VIDITE NJEN POGLED SVE ĆE VAM BITI JASNO: Neće joj biti med i mlijeko!

Show
LEPA BRENA USLIKANA SA SINOM VIKTOROM I NJEGOVOM DJEVOJKOM,  KADA VIDITE NJEN POGLED SVE ĆE VAM BITI JASNO: Neće joj biti med i mlijeko!
.

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe  Živojinovića, Viktor Živojinović pokazao dJevojku, pojavivši se na premijeri predstave Lepa Brena prodžekt, sa izabranicom Sandrom Miljaković

screenshot-18

Njihov dolazak nije mogao da ostane neprimjećen, posebno jer je Sandra vrlo atraktivna mlada dama.

Viktor je očigledno u ozbiljnoj vezi sa Sandrom, jer ju je doveo na premijeru predstave koja govori o njegovoj majci. Atraktivna plavuša jestudentica srpskog jezika i književnosti, a pored toga profesionalno se bavi i šminkanjem. Samostalna i visprena, s lijepim osmehom, Sandra je najvjerovatnije “glavni krivac” što je Viktor odlučio da promijeni životne navike, ishranu… i da skine višak kilograma.

viktor-zivojinovic-sandra-foto-bosko-karanovic-02

Kao svaka buduća dobra svekrva, Lepa Brena se fotografisala sa Viktorom i Sandrom, ali njenog čuvenog osmjeha nije bilo. Vjerujemo da ovaj zagrljaj potencijalne snajke i svekrve nije bio formalan i da je Lepa Brena bila neraspoložena iz nekog drugog razloga. 

lepa-brena-viktor-zivojinovic-sandra-foto-bosko-karanovic-02

Zato je Viktor bio presrećan i nije ispuštao Sandrinu ruku.

Ali, svima je upalo u oči da Viktorova izabranica nevjerovatno podsjeća na jednu domaću pjevačicu,Teodoru Džehverović! Fotografi su na momenat bili zbunjeni, ali sumnja je brzo otklonjena.

viktor-zivojinovic-sandra-foto-bosko-karanovic-05

Sandra možda voli pjesmu, ali ne i da nastupa na estradnoj sceni, a i Viktor očigledno bira djevojku koja se ne bavi profesijom kao njegova majka.

viktor-zivojinovic-sandra-foto-bosko-karanovic-06

Novi.ba/Hello/ Foto:Hello

Ne propustite