SJEĆATE LI SE BIG MAME? KADA SE POJAVILA U "ZVEZDAMA GRANDA" SVI SU PRIČALI SAMO O NJOJ! Danas izgleda potpuno drugačije!

Show
SJEĆATE LI SE BIG MAME? KADA SE POJAVILA U "ZVEZDAMA GRANDA" SVI SU PRIČALI SAMO O NJOJ! Danas izgleda potpuno drugačije!
.

Kada se Big Mama pojavila u takmičenju "Zvezde Granda" svi su zanijemeli zbog njenog moćnog glasa koji posjeduje, međutim, pjevačica nije ostvarila blistavu karijeru kakvu su joj mnogi predviđali.

Ona je nakon takmičenja izbacila nekoliko pjesama, koje nisu baš sjajno prošle kod publike, te učestvovala u rijaliti programu "Farma".

screenshot-2

Big Mama sada izgleda potpuno drugačije, živi u okolini Ljiga, povukla se iz javnog života, ali smatra da se neko od njenih kolega poigrava sa njom, pa je odmah reagovala i oglasila se na društvenim mrežama.

- Interesovanje za mene još traje, povukla sam se iz javnog života i, bogu hvala, još pejvam kao i prije takmičenja. Već nekoliko dana razmišljam da li da se oglasim ili ne, ipak sam riješila da to učinim jer se neko beskrupulozno poigrao mojim poslom i mojom egzistencijom - napisala je Svetlana.

Da podsjetimo, Big Mama se svojevremeno požalila da je neko od njenih kolega želio da joj podmetne nogu i uprtopasti joj karijeru:

- Naime, do mene je stigla vijest da je neko od mojih kolega iz Valjeva počeo da podriva mene kao pjevača. Znam da su ljubomora i zavist veoma opasna bolest i da za to lijeka nema. Ukoliko neko od mojih kolega sa kojima sam sarađivala ima nešto da kaže protiv mene, neka mi se obrati, neka kaže meni u lice, te laži i neistine koje su izrečene o meni su ogledalo iste te osobe! Onaj ko se igra mojim poslom i mojim hljebom ne može u životu dobro da prođe! Kako radiš, tako ti se vraća u životu - smatra Big Mama.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

zupk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0djn01eqv8vmzm4ymfiyzy4ntc0nje3njk4ymeyzmy5otbhogewotguanbnkzmczqjyaieaaq

serk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkrnn01eqv8vztmwmjfkmmqymmnizjdhodqyzjc1odewzjm1ywm2zgyuanbnkzmczqjyaieaaq

Novi.ba/Puls

Ne propustite