UHAPSILI SU ZADRUGARKU PA JE PUSTILI NA SLOBODU, A SAD SE ONA OGLASILA: Preživjela je horor, EVO ŠTA JE BILO!

Show
UHAPSILI SU ZADRUGARKU PA JE PUSTILI NA SLOBODU, A SAD SE ONA OGLASILA: Preživjela je horor, EVO ŠTA JE BILO!
.

Puštena na slobodu kada je jedna osoba platila novčanu kaznu umesto nje

Rijaliti zvijezda Smilja Janković juče je puštena iz zatvora u Požarevcu.

Njoj je prije toga, jedna osoba, koju ona ne želi javno da otkriva, uplatila novčanu kaznu, zbog koje je Smilja i završila na robiji u ženskom zatvoru.

Ova bivša učesnica rijalitija "Zadruga", nakon izlaska na slobodu, samo za portal Espreso.rs otkriva utiske o vremenu provedenom iza rešetaka požarevačkog zatvora.

smilja

Zatvor u Požarevcu je horor u svakom smislu te riječi. Zgrade, enterijer, zaposlenici, sve te podsjeća da si obesravljen i da je pas na ulici bolje tretiran i da ima više prava nego čovjek tamo. Zašto? Pa, samo oduzimanje slobode je teško bez obzira da li si tamo zalutao ili ne, a kamoli sve ostalo. Zaposleni mogu da se iživljavaju uz konstataciju: "Znaš li ti ko sam ja?" Ja sam se momentalno razboljela kako sam kročila u taj necivilizovani prostor. Povraćala sam, pritisak mi je bio pretjeran. I u takvim uslovima nisam dala na sebe. Posle torture, deranje na mene i pretnje što sam tražila svoja prava, usledilo je pitanje: "Zašto Smiljo takvo ponašanje?" Odgovorila sam: "Razboljeli ste me. Šta, sad vam je interesantno i duh da mi slomite, samo što kao čovek imam svoja prava? Ja samo tražim lepo ophođenje, jer na lepo samo odgovaram lepim...", ispričala je Smilja za naš portal.

Njeno raspoloženje je popravila ona osoba koja je uplatila kaznu zbog koje je Smilja završila iza rešetaka. Smilja tu osobu ne želi da imenuje, ali joj duguje ogromnu zahvalnost.

u-rijaliti-zadruga-3-stigla-je-v

Foto:Printscreen

A onda je stigla vijest da mi se riješava moja situacija i da moji anđeli čuvari su sve uradili da mi pomognu. Najbolji od njih, moj prijatelj, veličina, hrišćanin, dobrota je riješio sve u momemtu. Nemam riječi kojim bih se zahvalila, ali probaću približno... Sreća te pratila, anđele moj i živio dugo, zdravo i ispunjeno, da doživiš i vidiš plodove svoje požrtvovanosti i dobrote", zahvalila se Smilja osobi koja je platila kaznu koju je dugovala, a koja je iznosila 75.000 dinara.

Novi.ba/Espreso.rs

Ne propustite