LAST MINUTE: Doživite potpunu relaksaciju u šarmantnom Etno selu Čardaci!

Aktuelno
LAST MINUTE: Doživite potpunu relaksaciju u šarmantnom Etno selu Čardaci!
-

Etno selo „Čardaci“ provjereno je dobra destinacija za odmor – uređenog okoliša, ugodno opremljenog interijera, kvalitetne gastronomske ponude, te doživljaja domaćinskog i obiteljskog ugođaja. Možda će neki čovjek sklon šalama i igrama riječi pričati svojim prijateljima kako je spavao kod Morane, Nie, Rusalke, Bosanke, Danice, Perunike…

2

Nema posjetitelja, odnosno gosta čarobnog Etno sela „Čardaci“ koji nije vidio i divio se originalnoj ideji smještaja u rustikalno opremljenim kućicama s bogatim etno motivima koji upravo nose imena nekih od staroslavenskih božanstava koja smo nabrojali. U središtu sela je Mačkov trg čija ploča, na ukusno arhitektonski riješenoj kući od drveta i kamena, upozorava: „Ne boj se ako ti put pređem!

3

Hotelsko-turistički kompleks ČARDACI prostire se na površini od 70.000m². Kompleks čine turističko naselje Etno selo ČARDACI, ugostiteljski objekti Pivnica KOD CRNOG MAČKA i Restoran KOD MLINA, Vodeni park RIBICA, Ribnjak IZMIŠLJENI POTOK te Spa centar ČARDACI i SLANE PEĆINE. Kao dio Etno sela ČARDACI posluje i SPA CENTAR koji je svojevrsna oaza mira i relaksacije gdje se gosti mogu na prirodan način opustiti i regenerirati u sadržajima koji uključuju finsku (suhu) saunu, tursku (parnu) saunu, zonu za opuštanje i hidromasažni bazen sa slanom vodom. U objektu SPA CENTRA nalaze se i 2 SLANE PEĆINE, atraktivno dizajnirane koje su potpuno obložene himalajskom i kamenom solju, u kojima posjetitelji mogu iskusiti dobrobiti potpuno prirodne haloterapije.

4

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite