KRISTINA (20) JE UBIJENA I SVE JE SNIMLJENO DO NAJSITNIJEG DETALJA, OGLASIO SE POTRESENI OTAC: "Neko je obrisao ključnih pet minuta, ubica će biti.."

Aktuelno
KRISTINA (20) JE UBIJENA I SVE JE  SNIMLJENO DO NAJSITNIJEG DETALJA, OGLASIO SE POTRESENI OTAC: "Neko je obrisao ključnih pet minuta, ubica će biti.."
.

Stanislav Kaplanović kaže da nekome nije odgovaralo da se vidi sve na snimcima smrti njegove ćerke, zbog čega su dijelovi snimaka obrisani

- Šta da kažem, ovo je veliko iznenađenje i za mene. Svakog mjeseca na suđenju se pojavi nešto novo, ne znam kako je to moguće i ne znam šta više da radim. Neko je taj dei snimka očigledno sklonio, nekome nije odgovaralo da se to vidi. Kako baš da fali taj ključni momenat, koji je najpotrebniji - pita se Stanislav, koji ni poslije tri godine ne može da se pomiri s ćerkinom smrću.

Kaplanović ističe "da se u ovom slučaju očigledno nešto dešava".

kristinakaplanovic

- Vidjećemo uskoro i šta. Ne može ovo da se završi ovako, moramo se boriti, druge nam nema. Sjećam se, kad su uhapsili sada optuženog Miloša Srebrića, pitao sam inspektore da li su sigurni da je to on, da je on ubica, a oni su odgovorili: "Sto posto, mi ne griješimo". Sad već ne znam šta da kažem, ne vjerujem ni u šta. Samo se nadam da pravi ubica nije na slobodi - dodao je otac.

Podsjetimo, Kristina Kaplanović, radnica pumpe u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu, ubijena je na radnom mjestu u maju 2017, kada je pljačkaš došao na pumpu i pucao joj u glavu.

Iz kase je odnio oko 10.000 dinara. Nekoliko mjeseci poslije zločina uhapšen je Miloš Srebrić Flekica, osumnjičen za ubistvo, a suđenje je u toku.

- Na jučerašnjem ročištu pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera iz kobne noći, a Srebrićev advokat je rekao da na njima nedostaje ključnih pet minuta i 10 sekundi. On je naveo da je "neko montirao i pakovao snimke" - podseća izvor.

Novi.ba/SD

Ne propustite