NA PRLJAVOM AUTU JELENE KARLEUŠE OSVANULA PORUKA, PROCURILA SLIKA, EVO ŠTA PIŠE: Pjevačica nije ni slutila da će ovo zateći, SVI SU U ŠOKU!

Show
NA PRLJAVOM AUTU JELENE KARLEUŠE OSVANULA PORUKA, PROCURILA SLIKA, EVO ŠTA PIŠE: Pjevačica nije ni slutila da će ovo zateći, SVI SU U ŠOKU!
.

Poruka ispisana ja pjevačicinom autu izazvala je veliku pažnju

Pevačica Jelena Karleuša za sebe kaže, a i njeni mnogobrojni fanovi se slađu sa tim, da svi koji je ne vole ustvari su ljubomorni jer je lijepa, talentovana, bogata. 

Uopšte nije sporno da diva izgleda za medalju, i svakako da se niko ne bi bunio kada bi živio u sjaju i raskoši u kojima pjevačica uživa.

jelena-karleusa-2

foto: Instagram

Ipak, nedavno se Jelena na jednom snimanju pojavila u autmobilu koji nije bio svježe opran, a dovezao je njen lični šofer.

Mnogi su primijetili da su kola toliko prljava, i u bukvalnom smislu može da se piše na njima, a onda je uočeno kako je neko to zaista i uradio.

Prozivajući Jelenu zbog neopranog auta dešifrovana je i poruka koju su Karleuši ostavili napisanu u prašini, a ubrzo se oglasila i pjevačica i svima svojom porukom zapušila usta.

Naime, riječ je o poruci u kojoj piše "Nika Tošić", a odmah na tviteru se pojavila i duhovita poruka:

- Ja sam p*čko Nika Tošić!

Da podsjetimo, Jelena ima dvije kćerke iz braka sa fudbalerom Duškom Tošićem, Niku i Atinu, a jedna od njih je ostavila svoj autogram na kolima koja voze njenu mamu i time privukla javnost mnogima.

Ne propustite