VELJKO SA KAMEROM ULAZI U SALU DA SNIMA POROĐAJ SUPRUGE: Oglasila se Seka, mali ISAK samo što nije stigao, OBJAVLJENA SLIKA (FOTO)

Show
VELJKO SA KAMEROM ULAZI U SALU DA SNIMA POROĐAJ SUPRUGE: Oglasila se Seka, mali ISAK samo što nije stigao, OBJAVLJENA SLIKA (FOTO)
.

Folk zvijezda Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a i pored tradicionalne proslave darivanja koju su priredili i pripreme sitnica koji će sačekati njihovog mališana kod kuće, najuzbuđeniji je njihov sin Jakov. On, kako pjevačica otkriva, često ljubi mamin stomak i raduje se mlađem bratu.

 — S Jakovom smo o bati počeli da pričamo odmah nakon što sam saznala da sam u drugom stanju. Objasnili smo mu da mama u stomaku nosi bebu, gdje je i on nekada bio. Smatram da, ako s detetom razgovarate kao s odraslom osobom,ećete imati problema. Pažljiv je, emotivan, i pun ljubavi. Raduje se Isaku. Često mi ljubi stomak, a povremeno, kada smo zajedno kod kuće, zove i tatu da nam se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo se — ispričala je ranije Seka.

aleksic-seka-2

Kako je otkrila, ona u operacionoj sali neće biti sama s medicinskim osobljem. Pjevačica je za Story otkrila da će, budući da se prvi put porodila carskim rezom, to biti slučaj i ovog puta, a u sali će je pored uzglavlja bodriti suprug Veljko. Par se, uz to, dogovorio da srećni tata ponese kameru kako bi ovjekovečio dolazak drugog djeteta na svijet.

Inače, iako je od porođaja dijeli svega nekoliko sedmica, Seka ističe da se gotovo ne oseća kao trudnica!

— Puna sam energije i po kući radim sve kao i do sada. Najviše volim da kuham, te ukućanima rado spremam zdrave obroke. Blažena mi je trudnoća — ispričala je pjevačica.

Evo kako ona sada izgleda:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

(Story.rs) 

Ne propustite