ISPOVIJEST

""Prošlu noć oko 11 uveče kuca neko na vrata.."

Objavljeno:10.01.2020 - 22:34
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Prošlu noć oko 11 uveče kuca neko na vrata, naravno nisam otvorila odmah jer nisam nikoga očekivala.

Pitam ko je i muški glas kaže: “Naručili ste picu” , kažem da nisam ali on navaljuje da otvorim. Ja razmišljam i kontam da dostavljači vjerovatno ni ne rade ovako kasno.

depositphotos-91691766-stock-video-young-sad-woman-spills-tears

Provirim kroz prozor ali ne mogu dobro da ga vidim ali na ulici vidim automobil koji nema nikakve oznake koje bi inače imao neki dostavljač.

Provirim kroz špijunku ali i dalje ne mogu da ga vidim jer se vjerovatno namjerno sklonio sa strane. Fino mu kažem da ode i da neću otvoriti vrata i da ću zvati policiju.

sad-woman1

Čujem kako odlazi od vrata brzim koracima. Opet pogledam kroz prozor i vidim ga kako otvara vrata od kola i ulazi. Bio je obučen sav u crno, stariji i nije imao picu u rukama.

man-1394395-1920

Dobro da nisam otvorila jer sam bila sama u kući. Sutradan saznam da je opljačkana kuća u komšiluku, pa išla sam da sam izjavu tj da ispričam šta sam vidjela."

Izvor: Komični statusi

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA