BRENA , BOBA I PRIJA OTIŠLI U DUBAI, A SAD JE VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SLIKU SA BRENINIM SINOM VIKTOROM: Evo gdje ga je odveo, USIJAO SE INTERNET!

Show
BRENA , BOBA I PRIJA OTIŠLI U DUBAI, A SAD JE VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SLIKU SA BRENINIM SINOM VIKTOROM: Evo gdje ga je odveo, USIJAO SE INTERNET!
.

Folk diva Lepa Brena još prije mjesec dana isplanirala je da januarske dane provede daleko od zime, budući da joj se prošlogodišnji odmor sa Bobom i sinovima veoma dopao.

Iako su za luksuzni, skoro dvomjesečni odmor početkom 2019. godine, na nekoliko najelitnijih svjetskih destinacija Živojinovići potrošili čitavo bogatstvo, Brena je riješila da svoje najmilije, ali ovaj put ekipu u proširenom sastavu, predvođenu malim unukom Aleksandrom, počasti ljetovanjem za pamćenje.

- Brena je sa porodicom otišla u Dubai, odakle će nastaviti dalje put Tajlanda i Maldiva. Pjevačica je ljubitelj toplih krajeva i uvijek bira ljeto umjesto zime. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubai

Čim minus stigne u Srbiju, ona razmišlja gdje da ode. Međutim, ovo putovanje u Dubai je planirala mnogo ranije i radovala mu se sve vrijeme. Njeni sinovi su odrasli i svako sa svojim društvom slavi praznike koji su za pjevački dio porodice bili radni, tako da praznične euforije skoro i da nema u domu Živojinovića.

 Poslije tezgi i pristiglih zarada nema bolje investicije nego da se opuste negdje gdje im je sve potaman, a malom Aleksandru će ovo biti prvi porodični odmor - otkriva izvor blizak Živojinovićima.Sa Brenom su juče ujutru otputovali njen suprug Boba, njegov sin Filip sa ženom Aleksandrom i sinčićem. Sa njima je na odmor krenula i Aleksandrina majka Borka Mihajlović, dok će im se Stefan i Viktor pridružiti za nekoliko dana, čim Stefan održi ranije zakazane nastupe, koje nije mogao da odloži.

Ono što je sve iznenadilo je video koji je na svom Instagram profilu objavio Veljko Ražnatović.

veljkoo

Naime, on uživa sa prijateljima, a na storiju se našao i Brenin sin Viktor.

Pogledajte šta rade na OVOM linku.

 

Ne propustite