ČOVJEK ZBOG ČIJEG JE ZLOČINA DRHTALA CIJELA SRBIJA DOŠAO JUTROS NA VRATA REDAKCIJE: Tražio je da vidi jednu osobu unutra, NJEGOVA MOLBA JE BIZARNA

Aktuelno
ČOVJEK ZBOG ČIJEG JE ZLOČINA DRHTALA CIJELA SRBIJA DOŠAO JUTROS NA VRATA REDAKCIJE: Tražio je da vidi jednu osobu unutra, NJEGOVA MOLBA JE BIZARNA
.

Nasilnik A.M. koji je pravosnažno osuđen na tri godine i tri mjeseca jer je brutalno tukao svoju nevjenčanu suprugu Mariju Ferizović, pušten je nedavno na slobodu nakon što je odslužio zatvorsku kaznu.

On je danas nakon odslužene kazne došao na vrata redakcije "Alo.rs"-

Osuđeni nasilnik zahtjevao je da vidi nekog od zaposlenih  portala, ali ga je obezbjeđenje spriječilo da uđe u samu redakciju.

Jedan od novinara sišao je na ulaz zgrade kako bi razgovarao sa A.M. i tom prilikom saslušao njegovu molbu.

- Izlomili su me u zatvoru. Pokušavam da počnem život iz početka - rekao  je A.M. i zahjtevao da uklone tekst o njemu, bez obzira na činjenicu što je osuđen i što je sud dokazao da je kriv za gnusan zločin koji je počinio.

zlocin

Foto: Alo.rs

Ovaj muškarac osuđen je jer je u Kaluđerici u septembru 2016. godine brutalno isprebijao svoju ženu Mariju Ferizović. Kako je utvrđeno, mučenje žene započeo je nakon svađe zbog navodnog Marijinog nevjerstva. Suprugu je tukao najpre šipkom od usisivača, koja se od siline udaraca iskrivila, pa je prebijanje nastavio pesnicama.

Zatim joj je isjekao kosu i trepavice makazama i žiletom, i to pred njihovim maloljetnim sinom. Prijetio joj je i da će joj makazama probušiti oko.

- K...o, daću devetorici da te j..u, radićeš ko ku**a, a ja ću da budem sa tvojom sestrom! - rekao je Mariji i nastavio da je šutira nogama u glavu.

Potom je za prebijanje iskoristio letvu u kojoj se nalazio ekser koji se Mariji zario u nogu, pa ga je potom jedva iščupao kleštima. Cigaretom joj je zatim ispekao uho, a pekao ju je i žiletom i improvizovanim metalnim žaračem koji je prethodno ugrijao na ringli.

Mariju je potom silovao više puta, bacivši je preko kuhinjskog stola. Zatim je po žrtvi urinirao i tjerao je da jede izmet.

Ne propustite