JAVIO SAM SE ZGODNOJ ŽENI, A ONA MI JE NAPISALA DA JE UDATA: Kad mi je rekla razlog zbog kojeg je izabrala njega ZANIJEMIO SAM!

Objavljeno:29.12.2019 - 23:25
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Nisam mogao da vjerujem  ovo što vidim

sponza1

BONUS: ISPOVIJEST

"Udala sam se u prošlu subotu, a već danas me svekrva istjerala iz njihove kuće, a sinu, mom mužu zabranila da krene za mnom. Vratila sam se kod mojih roditelja i svakim trenutkom mi je sve teže i teže. Duša me boli… srce hoće da pukne od tuge. Mala smo sredina i ovo je bukvalno kraj života za mene…

sad-woman

Raspuštenica sam postala sa samo 19. Ko će više da me ženi, ostat ću sama do kraja života. Boli me i razlog zbog kojeg me svekrva otjerala jer nisam kriva uopše. Jutros je ušla u sobu, ja i muž smo još uvijek spavali, a svekrva je tada počela da pregleda posteljinu.

woman

Nakon što je sve pregledala i to više puta, te kada je shvatila da nema tragova gubljenja nevinosti, bukvalno je pobjesnila. Riječi koje mi je uputila su nešto najgore što sam čula u svom životu. Čak je podigla i ruku na mene, ali se suzdržala i nije me udarila. Zašto me boli?

woman2

Boli me jer sam moju nevinost dala njnom sinu, ali prije 4 godine… boli me jer nikada nisam imala drugog muškarca, on mi je prvi i jedini, a vjerovatno će tako i ostati, jer kažem ko će raspuštenicu… udavaču… Niko!!!!! On to zna, zna da mi je prvi i jedini, ali ne može protiv svoje majke koja je… možda će zvučati bezobrazno, ali PRAVA JE VJEŠICA… Uh… Ne znam šta da radim..."

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!