Uživajte u zimskim radostima na Vlašiću i predivnoj Villi Ugar!

Aktuelno
Uživajte u zimskim radostima na Vlašiću i predivnoj Villi Ugar!
-

Kažu da je Vlašić planina koja nikog neće ostaviti ravnodušnim - njena bajkovita priroda očarat će Vas bez obzira na godišnje doba. Bez obzira na dobnu starost, Vlašić je mjesto koje će svakoj osobi ponuditi nešto u čemu može uživati.

3
Vlašić nudi veliki broj mogućnosti za uživanje i odmor u brojnim sadržajima. Bilo da želite miran odmor u pogledu na zelenilo šuma, vožnju biciklom, skijanje, duge šetnje... na Vlašiću ćete pronaći ono što Vam treba.

3

Hotel Villa Ugar se nalazi u samom centru SRC Babanovac. Zbog položaja i nadmorske visine Villa Ugar predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode i sporta bilo u zimskom ili ljetnom periodu. U sklopu hotela za naše goste imamo tarase za odmor daleko od gradske buke na svježem planinskom zraku i jakim zrakama ljetnjeg sunca.

2

 

Ekskluzivno samo na Citydeal-u! Izaberite između jednog noćenja za dvije osobe sa doručkom, polupansionom ili punim pansionom po jedinstvenim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite