NAJNOVIJA VIJEST, UPRAVO SU SE ČULA 4 PUCNJA U BRDIMA: Policija se HITNO OGLASILA, evo šta se desilo!

Objavljeno:26.12.2019 - 16:16
A A A Times Arial

U medijima je danas nezvanično saopšteno da je u brdima iznad Knjaževca došlo do pucnjave između policije i Ninoslava Jovanovića zvanog Malčanski berberin.

Prema informacijama, čula su se četiri hica. 

berberin

Ipak, kako se saznaje sa lica mjesta, pucnji su se čuli, ali oni nemaju veze sa potjerom za Malčanskim berberinom. On nije ranjen, piše "Espreso.rs".

Podsjećamo, potraga za Ninoslavom Jovanovićem, poznatim i kao Malčanski berberin, i djevojčicom koju je oteo Monikom Karimanović (12) ne jenjava, ali sa terena stižu loše vijesti.

Naime, izvor upućen u istragu kaže da je na terenu pored pripadnika policije i ekipa lovaca koju su pozvani kako bi pomogli u akciji spašavanja Monike Karimanović.

Osim toga on je otkrio i strašan strašan detalj, da se otmičaru i djevojčici danas definitvno gubi svaki trag.

Podsetimo, u poteru za nestalom djevojčicom uključeno je više od 300 policajaca, policijski helikopteri, psi tragači.

Monika je nestala 20. decembra, na putu do škole, a policija je saopštila da je za njenu otmicu osumnjičen Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, koji je već osuđivan za s?

Potraga za Ninoslavom Jovanovićem, poznatim i kao Malčanski berberin, i devojčicom koju je oteo Monikom Karimanović (12) ne jenjava, ali sa terena stižu loše vesti.

Naime, izvor upućen u istragu kaže da je na terenu pored pripadnika policije i ekipa lovaca koju su pozvani kako bi pomogli u akciji spašavanja Monike Karimanović.

Osim toga on je otkrio i strašan strašan detalj, da se otmičaru i devojčici danas definitvno gubi svaki trag.

Podsetimo, u poteru za nestalom devojčicom uključeno je više od 300 policajaca, policijski helikopteri, psi tragači.

Monika je nestala 20. decembra, na putu do škole, a policija je saopštila da je za njenu otmicu osumnjičen Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, koji je već osuđivan za s**ovanje devojčica.

(Kurir.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!