ONA JE BIVŠA ŽENA MILOJKA (74), MILIJANA JE NE PODNOSI, A ON SA NJOM IMA KĆERKU: Čim čuje njeno ime, NAČISTO POLUDI!

Show
ONA JE BIVŠA ŽENA MILOJKA (74), MILIJANA JE NE PODNOSI, A ON SA NJOM IMA KĆERKU: Čim čuje njeno ime, NAČISTO POLUDI!
.

Ljubavna veza između Milijane i Milojka ne prestaje intrigirati javnost u regionu.

Kako je ova 21-godišnjakinja i sama rekla, toliko voli Miloijka da bi se posvađala i sa roditeljima.

milijana-feat-1068x614

- Ljubomorna je ona mnogo. Ja tu i tamo. Mnogo je osjetljiva, ne valja za nju - ispričao je Milojko ranije za srbijanske medije.

Milojko, zapravo, ne stiže da upada u prave nevolje jer se Milijana ne odvaja od njega gdje god da krene, a i on rado vodi nju.

miljana-i-milojko1

Međutim, "problematična" žena povodom koje Milojko ne može da učini ništa, može se reći, ušla je u njegov život i prije nego što se Milijana rodila.

Bogdanovićeva, koja ne može da dočeka svadbu sa 53 godina starijim izabranikom da je već promijenila na društvenim mrežama prezime u Milojkovo, to jest u Božić.

- Mlađa je, bolja je - shvatio je Milojko kako je ispričao za Telegraf, ali tek upoznavši Milijanu. Ranije se, kako je ispričao zabavljao sa uobičajenijim, približnijim godištem, između ostalog i sa majkom svoje djece.

miljana-i-milojko

Stoga je i Milojkova bivša žena, majka njenih posinaka, nekoliko puta starija od Milijane dapo prostoj računici može baba da joj bude. Dvadesetjednogodišnjakinja uprkos tome nema dobar odnos sa njom. 

Na sam pomen njenog imena, ona se iznervira:

- Možemo da spomenemo da ima djecu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem - rekla je Milijana, ne navodeći šta je tačno iskrslo između dvije osvajačice Milojkovog srca.

Ne propustite