BRENIN SIN KONAČNO PROGOVORIO O LJUBAVI SA BOGDANINOM SESTROM, nije kao što smo mislili: EVO ŠTA JE PRAVA ISTINA, svima začepio usta!

Show
BRENIN SIN KONAČNO PROGOVORIO O LJUBAVI SA BOGDANINOM SESTROM, nije kao što smo mislili: EVO ŠTA JE PRAVA ISTINA, svima začepio usta!
.

On je sin prvenac najpoznatijeg para stare Jugoslavije - Brene i Bobe Živojinovića. Rođen je u Americi prije 28 godina, tamo je i proveo jedan dio svog života, tamo se školovao. Ali odlučio je da Srbija bude njegov dom, da ovde radi, stekne prijatelje i ljubavi.

Stefan je otkrio da li je zaista zaljubljen u sestru mlade gospođe Ražnatović, Bogdanu, Stefan Živojinović za Ljubav i zdravlje.

Kako izgleda tvoj život na relaciji Amerika - Beograd? Gde zapravo provodiš više vremena?

- Više vremena provodim u Beogradu zbog posla. Trudim da jednom godišnje odem u Ameriku zbog prijatelja koji tamo žive. Imamo ideju da zajedno započnemo biznis i nadam se da će se to u budućnosti i ostvariti.

Šta tamo radiš?

- Uglavnom idem za Dan zahvalnosti, poznati praznik u Americi. Okupi se nas nekoliko prijatelja i spremamo ručak, tu je punjena ćurka sa specijalnim grand stafingom, krompirići... Družimo se i uživamo.

Kao rođeni Amerikanac, u čemu uživaš kada odeš u Ameriku?

- Volim opštu kulturu u Americi i njihovu želju za radom, kao i mogućnosti koje se tamo pružaju, ali nikada ne bih prešao u potpunosti tamo da živim. Vezan sam i za Beograd i najviše bih voleo da imam mogućnost da živim ovde i da češće odlazim tamo.

stefan

Šta je ono što si uspio da "pokupiš" od mame, kao najveće pjevačke zvijezde?

- Još od malih nogu sam gledao kako je ona predana svom poslu, kakav odnos ima sa publikom i koliko energije ulaže u ono što voli da radi. Drago mi je što sam odrastao uz našu najveću pevačku zvezdu i što sam mogao neke takve stvari da naučim.

 

Poslednjih dana se pisalo o tvojoj vezi sa sestrom Bogdane Ražnatović. Pa kako ljubav?

- Povezivali su me sa mnogim djevojkama u posljednje vrijeme, ali trenutno nisam zaljubljen.

bojana2

Šta je važno da ima djevojka koja je pored tebe? Koje su to osobine zbog kojih "padaš na koljena"?

- Ja sam nekoliko puta isticao da mi je bitno da nam se poklope energije, da ona razume ono što radim i da ima cilj u životu. Volim devojke koje rade na sebi.

Ne propustite