SAŠA POPOVIĆ RASKINUO UGOVOR SA ZVIJEZDOM "GRANDA" Umiješala se njena majka koja je poznata pjevačica, JEDAN POZIV PROMIJENIO SVE!

Show
SAŠA POPOVIĆ RASKINUO UGOVOR SA ZVIJEZDOM "GRANDA" Umiješala se njena majka koja je poznata pjevačica, JEDAN POZIV PROMIJENIO SVE!
.

Pjevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, kako se navodi. više ne mora da daje polovinu zarade "Grand produkciji", jer joj je Saša Popović dozvolio da raskine ugovor tri godine prije isteka ugovora.

Jelena Vučković je, kao i sve zvijezde "Granda", sa produkcijom imala ugovor na devet godina, ali je samo prvih šest godina morala da daje 50% od zarade "Grandu", budući da je ugovor nakon toga raskinut, piše "Kurir".

screenshot-11

Foto:Blic

Kako navodi pomenuti list, direktor "Granda" Saša Popović je ovu odluku donio poslije molbe Jelenine majke Goce Božinovske, koja je njegova dugogodišnja prijateljica.

- Jelena je imala dosta posla, bila je jedna od najangažovanijih pjevačica "Zvezda Granda". Za tih šest godina sigurno je tri puta otplatila iznos koji je "Grand" uložio u njenu karijeru. Jeste da ona ne uzima mnogo novca za nastupe, ali ima tezge po nekoliko puta nedeljno i zato je dosta zarađivala. Goci je bilo žao što se njena ćerka toliko muči, a ne ostaje joj mnogo para, pa je pozvala Sašu i pitala ga da Jelenu oslobodi ugovora - kaže izvor blizak Božinovskoj i dodaje da je Saša njenu molbu odmah uslišio.

sasaaa

Foto:Printscreen

- Popović je odmah pristao na to, svjestan činjenice da je Jelena dosta doprinijela "Grandu". Ugovor s Jelenom je raskinuo i ona sada samostalno radi. Inače, po "Grandu" se priča da je Saša znatno liberalniji otkako se zvanično penzionisao i da pjevačima dozvoljava ustupke koji su nekada bili nezamislivi, što potvrđuje i ovaj gest prema Jeleni - dodao je izvor.

 Kao mala nikada nije bila zainteresovana za muziku, tek poslije srednje škole se to kod nje javilo. Sve je sama prolazila, bez ičije pomoći. Sad je samostalna, ne radi više za "Grand" jer joj je Saša dozvolio tri godine ranije da raskinu ugovor - rekao je poznati kompozitor, njen otac.

screenshot-10

Foto:Instagram

- Tačke ugovora, kao i način raskida istog, spada u domen poslovne tajne, tako da ne bismo komentarisali pomenute navode - rečeno je za gorepomenuti list iz pres službe "Granda".

Novi.ba/Blic

Ne propustite