Dočekajte novu godinu na Malti - tamo gdje se duh Evrope prepliće sa mirisom Afrike!

Aktuelno
Dočekajte novu godinu na Malti - tamo gdje se duh Evrope prepliće sa mirisom Afrike!
-

Malta je grupa od 3 ostrva u Mediteranu. Zanimljiva i burna historija ostrva, praćena jednim od najboljih plaža u Evropi i bogatim noćnim životom, učinili su od Malte jednu od najinteresantnijih turističkih destinacija za odmor u Evropi u posljednjih nekoliko godina.

4

Ostrvo se nalazi u velikoj blizini Italije (96 km od Sicilije), a ni Afrika joj nije daleko (291 km). Sa svojom malom površinom i malim brojem stanovnika, Malta je prava mikro zemlja i jedna od najmanjih zemalja Evrope, a njen glavni grad Valeta ima svega 7.000 stanovnika!

2

Malta je istovremeno mjesto prepuno tajni. Toliko toga nerazjašnjenog i dan danas postoji ovdje, da arheolozi i historičari iz čitavog svijeta, desetinama godina unazad rade na rasvjetljavanju nekih od misterija ostrva. Tu se prije svega misli na stare hramove Hagar Qim i Mnajdru, ali i na brojne druge lokalitete poput Prozora Azora. Otkrijmo tajnu Malte zajedno…

3

 

Šest noćenja u hotelu sa 4* sa doručkom uz uključen avio prevoz i kompletnu organizaciju putovanja platite 1199 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite