LUNA ĆE POLUDJETI KAD VIDI OVAJ SNIMAK, EVO ŠTA JE MARKO RADIO U KAFANI NAKON RASKIDA: Nije bio sam, EVO KO MU JE PRAVIO DRUŠTVO

Show
LUNA ĆE POLUDJETI KAD VIDI OVAJ SNIMAK, EVO ŠTA JE MARKO RADIO U KAFANI NAKON RASKIDA: Nije bio sam, EVO KO MU JE PRAVIO DRUŠTVO
.

Marko Miljković potvrdio je da je raskinuo sa Lunom Đogani, a da ne pati mnogo otkriva video koji je procurio na društvenim mrežama na kojima se vidi kako di-džej iz Brusa uživa u noćnom životu.

Na njemu je Marko s prijateljima i uživa u živoj svirci u jednom beogradskom restoranu. On se opušta kao da se ne dešava ništa,a provodio se sa prijateljima.

2082613-screenshot-21-ls

Luna Đogani i Marko Miljković svoju vezu su započeli u realitiju "Zadruga", a zatim je i nastavili nakon izlaska iz showa.

Međutim, već neko vrijeme spekuliše se kako par nije u najboljim odnosima, a to je sada potvrdio i Marko, koji se oglasio na Instagramu.

luna-2

- Da, istina je, raskinuli smo! Osjećam potrebu da to javno kažem, zato što je naša veza javno započeta.Ovako je najbolje za oboje - napisao je Marko i označio Lunu Đogani.

markooo

Ono što je svima čudno je to što je svoju sada bivšu djevojku označio na svom Instagram storiju, u sred raskida. Da li to znači da su sporazumno raskinuli i da će ostati prijatelji ili samo žele da se našale sa svojim fanovima, ostaje nam da vidimo.

 

Ne propustite