TELEVISA PRESENTA! SJEĆATE LI SE ZAVODLJIVE GABRIELE SPANIC? Evo kako danas izgleda, niko je više NE MOŽE PREPOZNATI!

Show
TELEVISA PRESENTA! SJEĆATE LI SE ZAVODLJIVE GABRIELE SPANIC? Evo kako danas izgleda, niko je više NE MOŽE PREPOZNATI!
.

Gabriela Elena Spanic Utrera rođena je 1973. godine u Venecueli i višestruko je nagrađivana venezuelanska glumica i model, a prepoznatljiva je po ulogama u latinoameričkim telenovelama, poput Otimačice, Za tvoju ljubav i Uljeza.

Gabriela je posebno zanimljiva na našem području zbog toga što je njen tata iz Hrvatske.

Gabrielina majka je iz Venezuele, a otac joj je emigrirao zajedno sa njenim djedom i bakom iz Hrvatske u Venezuelu, 1947. godine.

Karijeru je započela na izboru za Miss Venezuele 1992. kao Miss Guarico znajući da će je manekenstvo približiti glumi. Bila je izabrana za Miss Guarico (1992.) i Miss Tijela na izboru za Miss Venezuela International. Studirala je psihologiju godinu dana, ali njezina strast je uvijek bila gluma.

8d842fe393e13bf15708

(Printscreen)

Godine 1997. ponuđena joj je uloga u projektu meksičke TV kuće Televise, telenovele Otimačica, zbog čega se preselila u Meksiko. U toj seriji glumila je dvostruku ulogu, bogatu i sebičnu Paolu Bracho te njenu siromašnu i poštenu sestru blizanku Paolinu Martinez. Malo je poznato da je neke dvostruke scene pojavljivanja odglumila zajedno sa svojom stvarnom blizankom.

63d63a011b81afc0e98b

(Printscreen)

Gabriela je nedavno za venecuelanske medije izjavila koji su joj planovi u budućnosti i šta bi voljela da radi.

“Voljela bih snimiti veliku seriju i da se jakim likom vratim u punom sjaju u svijet sapunica. Puno bi me usrećilo i da se oprobam na velikom platnu, ali ne kao glumica već da napišem scenarij i režiram film”, izjavila je Gabriela.

gabriela

(Printscreen)

Gabriela danas ima 45 godina što i nije toliko mnogo… najbolje godine reklo bi se, a ni njen izgled se nije mnogo promjenio.

gabriela-spanic-criticas

(Instagram)

gaby-spanic

(Printscreen)

Ne propustite