KRILA JE OVO CIJELI ŽIVOT, OVU TAJNU JE KARLEUŠINA MAJKA ODNIJELA U GROB: Srce će vam PUKNUTI kad čujete

Show
KRILA JE OVO CIJELI ŽIVOT, OVU TAJNU JE KARLEUŠINA MAJKA ODNIJELA U GROB: Srce će vam PUKNUTI kad čujete
.

Iako je prošlo nekoliko mjeseci od smrti Jelenine majke Divne, pjevačica se još uvijek ne može pomiriti sa ovim gubitkom.

Ono što je javnosti malo poznato jeste da je prije više od deset godina Divna Karleuša zajedno sa svojim tadašnjim partnerom, pjevačem Galetom Mitrovićem, spasila život nepoznatom čovjeku.

divna

Naime, jednom prilikom dok su se vozili automobilom, sa mosta ispod kog su prolazili skočio je muškarac i pao na njihov automobil. U trenutku oboje su ostali u šoku, a kako bi pomogli čovjeku koji je pokušao da izvrši saomoubistvo, odmah su ga istim automobilom prevezli u bolnicu.

divna22

Na vrijeme je došao u bolnicu i ljekari su uspjeli da čovjeku spase život. Mjesece kasnije proveo je u bolnici, a Divna i Gale bili su ponosni što su spasli jedan mladi život. Šesnaest godina je Gale proveo sa Jeleninom mamom Divnom, a Jelenu je pazio od njene četrnaeste godine… Ipak, Gale sa Divnom i Jelenom više nema nikakvog kontakta. Kada se rodila Jelenina kćerkica Atina, Divninoj i Galetovoj vezi došao je kraj.

Ne propustite