PRIJA DANIJELA RAZVEZALA JEZIK, NA KAFI KOD PRIJATELJICE OTKRILA SVE: Evo kakva je CECA ZAISTA OSOBA KAD SE KAMERE UGASE, prijateljica odmah javila medijima!

Objavljeno:11.12.2019 - 16:31
A A A Times Arial

Foto: Sonja Spasić, Kurir.rs

Na beogradskoj pijaci na Mirijevu porodica Rodić ima svoju tezgu na kojoj prodaju piliće. Bogdanini roditelji Bogdan i Danijela nisu baš uvijek na svojoj tezgi, ali je njihova radnica Rada Ćoso, rekla kakva su oni porodica.

"Rodići su divni ljudi, radni, vrijedni, pošteni, dobri... Samo najljepše o njima ima da kažem. Uvijek, i u svako doba, i da izađu u susret, i da pomognu, i da se nađu kada god treba", rekla je Rada koja za sestre Bogdanu, Bojanu i Natašu kaže da vrijedno rade.

"Uvijek! Ne nekada, nego uvijek. One rade svaki dan, ili su u kancelariji, ili su u razvozu, ili na pijaci u prodaji, rade non-stop", rekla je radnica.

danijela-rodic

"Bogdana ne dolazi, ona je na porodiljskom, koliko ja znam. Sigurno se vraća. Ona je hjtela i sada da radi, ali hladno je, nije to baš za nju. Bolje da se čuva, nego da radi", rekla je radnica na tazgi Rodića.

Rada  je otkrila i da su svi radnici bili pozvani na svadbeno veselje Bogdane i Veljka, ali da je ona iz privatnih razloga bila spriječena da ode.

Na susednoj tezgi zatekli smo Maricu Vidović, koja nam je otkrila šta Bogdanina majka Danijela uz kafu priča, i da li je zadovoljna prijom Cecom i zetom Veljkom.

"Ekstra je zadovoljna i sa prijom i sa zetom, i sa komplet porodicom Ražnatović. Momak je odličan! Kad Bogdana radi, on dođe ujutru, popije sa nama kafu i ode kući", rekla je Marica.

bogdana

Maricu smo pitali za Bogdaninu sestru Natašu i da li je ona u ljubavnoj vezi sa Stefanom Živojinovićem, sinom pjevačice Lepe Brene.

"To sam čula iz štampe. Ne mogu da potvrdim, jer nisam sigurna. Nešto se piše, a da li je tačno saznaćemo vrlo brzo", rekla je Marica.

(Telegraf.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!