RAZVODI SE SANJA MARINKOVIĆ?! A OVO JE NJEN SUPRUG KOJEG KRIJE OD JAVNOSTI: Kad vidite kako izgleda IZNENADIT ĆETE SE!

Show
RAZVODI SE SANJA MARINKOVIĆ?! A OVO JE NJEN SUPRUG KOJEG KRIJE OD JAVNOSTI: Kad vidite kako izgleda IZNENADIT ĆETE SE!
.

Sanja Marinković je, gostujući u emisiji "Amidži šou", dala prilično zbunjujuću izjavu nakon koje je nastao tajac u studiju.

- Kao i mnogi koji rezimiraju ovu 2019. godinu, i ja pravim spisak na kom se nalaze želje koje su vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i ljubav - počela je svoje izlaganje voditeljka.

- Moram da kažem da sam ja neko ko u narednoj godini želi da bude najvoljenija žena, i to od jutra do večeri, a sad, da li će to biti u braku ili ne, moraću da razmislim.

sanja-marinkovic

- Ja sam neko ko vjeruje da na svijetu više postoji velikih ljubavi nego uspešnih brakova, kao i da nije garancija da će svaka velika ljubav da se završi brakom za cijeli život. Volim da se našalim i kažem da kad se dvoje ljudi venčava da to nije kao kad kupuješ veš-mašinu da dobiješ i garantni list koji ti kaže koliko će to nešto da traje - dodala je Sanja, pa zaključila:

- U startu, kada sam se vjenčavala, to nije bila moja mjera sreće jer smo se mi vjenčali kada je sin Strahinja već imao četiri godine, tako da ni tada nisam tražila garancije koliko će to da traje, kao što ni sada neću da tražim.

Poznato TV lice Sanja Marinković i njen izabranik Aleksandar Uhrin svoju ljubav krunisali su brakom 2011. godine nakon dugogodišnjeg zabavljanja.

Iako su pred matičara odlučili da stanu tek prije 7 godina, par je 2007. godine dobio sina Strahinju.

Kako je Sanja javna ličnost, često se pojavljuje u medijima za razliku od svog supruga. Isto tako, dok je ona aktivna na društvenim mrežama, on za tim ne pokazuje pretjerano interesovanje.

muz1

FOTO, Printscreen

Sretni par uživa u svojoj ljubavi, ali Aleksandar nema želju za eksponiranjem u javnosti, pa Sanja rijetko javno objavljuje zajedničke porodične fotografije.

muz

FOTO, Printscreen

Možda vas zanima

Sanja Marinković i Aco Pejović su  se odlično snašli kao manekeni u modnom editorijalu magazina “Hello!”. Novinarka i voditeljka i popularni pjevač savršeno su nam dočarali vrijeme romantike, damskog ponašanja i gospodskih manira dvadesetih godina prošlog vijeka.

bbb

Foto, Hello

Dugogodišnji prijatelji i saradnici, a prije svega uspješni pojedinci, koji duže od dvije decenije nižu uspjehe u svojoj branši, pokazali su njihovu drugačiju, široj javnosti malo poznatu neposrednu stranu. Četrdesetčetvorogodišnji Aco i dvije godine mlađa Sanja prihvatili su ovaj modni izazov i zaraznom energijom dvadesetogodišnjaka pokazali da su godine dobar preduslov za životnu mudrost, ali i da ih nikada nije napustila mladalačka životna energija i želja za igrom.

(glossy.espreso.rs)

Ne propustite