EMINA JAHOVIĆ OBJAVOM RAZBJESNILA MUSLIMANE, svi šokirani prizorom: Jedan potez izazvao LAVINU KOMENTARA

Show
EMINA JAHOVIĆ OBJAVOM RAZBJESNILA MUSLIMANE, svi šokirani prizorom: Jedan potez izazvao LAVINU KOMENTARA
.

Pripadnici svih vjera usvojili su ukrašavanje doma i kićenje jelke kao porodični i zimski ritual.

Emina Jahović, raduje se dolasku novogodišnjih praznika, a kako je poznato ova dama prati modne i estradne trendove, neke od njih i sama diktira. Nije čudno što se popularna pjevačica odlučila da svoj porodični dom ukrasi u stilu poznatih svjetskih zvijezda.

Praznična dekoracija uključuje mnoštvo raznobojnih ukrasa i svetala na jelci, ali izgleda da je Jahovićeva htjela to da izbjegne ove godine.

Emina je na društvenim mrežama objavila fotografiju svoje dnevne sobe, a zatim je ostala zatrpana pohvalama na račun dekoracije: "Svedeno, a lijepo", "Sa stilom", "Imaš ukusa"...

jelka

foto: Printscreen

Ipak, iako je dekoracija popularne pjevačice pobrala veliki broj pohvala, Novopazarka ovim potezom mogla bi da izazove negativne reakcije pripadnika muslimanske vjeroispovesti.

Naime, kićenje jelki dovodi se u vezu sa hrišćanskom vjerom, a Deda Mraz simbolizuje svetog Nikolu, pa svaki vid učešća u oživljavanju datuma vezanih za druge religije može se protumačiti kao nepoštovanje sopstvene.

Brojne debate oko ukrašavanja novogodišnjeg drveta vode se i u pravoslavnoj sredini, jer poznato je da ortodoksni bi trebalo da ukrašavaju badnjak umjesto jelke.

emina

foto: Instagram

Kako predstojeći datumi imaju za svrhu da okupe porodicu, uvećaju osjećanje ljubavi među bližnjima, postavlja se pitanje da li je bitno iz koje vjere potiču određeni običaji i rituali.

Ne propustite