JEDNA JE OD NAJBOGATIJIH PJEVAČICA NA ESTRADI, a čitav život želi samo jedno - A NOVCEM TO NIJE MOGLA KUPITI

Show
JEDNA JE OD NAJBOGATIJIH PJEVAČICA NA ESTRADI, a čitav život želi samo jedno - A NOVCEM TO NIJE MOGLA KUPITI
.

Za sebe kaže da je milionerka, ali misli da je sve džaba kada nema djece
Branka Sovrlić (63) tokom karijere stekla je veliko bogatstvo, ali iskreno priznaje da žali što se nije ostvarila kao majka.

branka-sovrlic-1993

Pjevačica i njen suprug posjeduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status ne može da im nadomjesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

 

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali voljela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila djecu, odnosno bar jedno dijete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pjevačica. 

branka

Međutim, Branka djecu i unuke svog brata doživljava kao svoje i veoma im je privržena.

branka1

- Iako nemam svoju djecu, tako doživljavam djecu i unuke mog brata, koji mi je zauvijek napustio ovaj svijet u februaru ove godine. Još se nisam oporavila niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu - rekla je pjevačica.

branka-sovrlic-mazo-moja-mint-slika-o-57154459

Branka je, inače, svog supruga upoznala na jednom od svojih nastupa.

Sadik je nekadašnji muzički producent, a danas uspješni preduzetnik, a on i pjevačica sav novac koji su zaradili ulagali su u nekretnine.

Ako želite da vam djeca postanu dobri ljudi: Potrošite na njih duplo više vremena, i duplo manje novca!

branka

- Ostvarena sam kao pjevačica koja ima vanvremenske hitove, a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Srećna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali djecu nas je još čvršće vezalo - zaključuje pjevačica koja bi svo bogatstvo rado zamjenila makar jednim djetetom, kako je sama priznala.

Izvor: stil.kurir

Ne propustite