Priuštite sebi luksuzno uživanje u Beogradu i hotelu Old Mill - Radisson Collection-u!

Aktuelno
Priuštite sebi luksuzno uživanje u Beogradu i hotelu Old Mill - Radisson Collection-u!
-

Kolekcija Radisson nova je generacija ikoničnih svojstava i jedinstvenih prostora. U našoj kolekciji izuzetnih hotela nijedan nije isti i svaki ima jedinstveni karakter koji je autentičan svom lokalitetu.

02

Moderan dizajn kombinira eleganciju forme i funkcije, što naše hotele čini krajnjim odredištem za one koji cijene živopisan i vrhunski način života.

03

Hotel Radisson Collection, Old Mill Belgrade nalazi se u Beogradu, na oko 2,5 km od Trga Republike, te ima besplatan pristup sauni i fitness-centru. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

09

Ovaj hotel prvi je hotel u Srbiji koji je dobio nagradu Zeleni ključ. Sve elegantno uređene hotelske sobe opremljene su dizajnerskim namještajem te uključuju prozore od poda do stropa i podesiv klima-uređaj.

04

Pojedine jedinice sadrže aparat za pripremu kave. Kupaonice su opremljene kadom ili tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. U hotelskom baru i restoranu OMB poslužuje se širok izbor balkanskih specijaliteta i osvježavajućih pića.

11

Jela se mogu poslužiti i na terasi restorana. U salonu Executive gosti mogu uživati u laganim obrocima i pićima, a salon također obuhvaća prostor za rad i sastanke.

08

Beogradski sajam udaljen je 700 metara. Glavni kolodvor smješten je oko 1,5 km od hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade. Zračna luka Beograd udaljena je 17 km od objekta. Savski Venac je odličan izbor za putnike koje zanimaju obilazak, šetnje gradom i šetnje uz rijeku..

05

Noćenje sa doručkom za dvije osobe platite po jedinstvenoj cijeni od samo 166 KM i uživajte u predivnom Beogradu!

Ponudu pogledajte na    LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite