Kolinda se u Zadru žestoko obrušila na Škoru: 'Skrivao se u ormaru…'

Aktuelno
Kolinda se u Zadru žestoko obrušila na Škoru: 'Skrivao se u ormaru…'
,

Kandidatkinja HDZ-a za novi predsjednički mandat Kolinda Grabar-Kitarović s predizbornog skupa u ponedjeljak u Zadru pozvala je sve da izađu na izbore jer su bitni za Hrvatsku, a osvrćući se na protukandidate poručila je da su neki iskoristili podjele za osobni probitak, a neki koji „sude i danas“, skrivali su se u ormaru.

"Pozivam vas da 22. prosinca izađete na izbore, oni su jako bitni. Hoćete li birati osobu koja će predstavljati našu državu, narod, nacionalne interese i nacionalne vrijednosti ili ćete birati povratak na staro, na podjele i pesimizam ili neke eksperimente? Neki su iskoristili HDZ za osobne probitke, a neki su iskoristili Hrvatsku za vježbanje svojega ega, neki koji sada zazivaju promjene skrivali su se u ormaru i nigdje ih nije bilo, ni na bojišnicu ni u stvaranju hrvatske države u ministarstvima", rekla je Kolinda jasno aludirajući na Škoru kojeg je već ranije prozvalo zbog toga što je 1991. godine bio u Americi.

"Hvala vam što ostajete ovdje jer beskrajno volite svoju domovinu i narod, jer to je pravo domoljublje. Zaboravimo na daleku prošlost, skoncentrirajmo se na sadašnjost i budućnost, razgovarajmo o razvoju jer to je ono što svi vi želite: bolji život, bolje i redovite plaće, sigurnost za vašu djecu. To ćemo zajedno i ostvariti", kazala je Grabar-Kitarović tražeći od vlade izuzimanje božićnica i uskrsnica iz postupaka ovrhe, prenosi Zadarski.hr.

Grabar-Kitarović je borbu protiv korupcije nazvala apsolutnim potrebom, ali je skrenula pažnju na to da korupcija ne postoji samo u politici.

"Nažalost, korupcija je svuda oko nas: i među sucima, u pravosuđu i školama, do zadnjeg atoma ćemo se boriti da je iskorijenimo. Evo, počinje kiša, morat ću završiti. A završit ću rečenicom prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana: Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku nizašto", zaključila je Kolinda. 

Ne propustite