ROKO BAKOVIĆ SINOĆ JE POBIJEDIO U "ŽIVOTU NA VAGI", IMAO 169 KG - SMRŠAO 76 KG: Pola ga nema, kad su ga ugledali, ŽENE U TRANS PALE, KAKAV FRAJER! (FOTO)

Show
ROKO BAKOVIĆ SINOĆ JE POBIJEDIO U "ŽIVOTU NA VAGI", IMAO 169 KG  - SMRŠAO 76 KG: Pola ga nema, kad su ga ugledali, ŽENE U TRANS PALE, KAKAV FRAJER! (FOTO)
.

Pobjednik četvrte sezone Život na vagi je 42-godišnji Roko Baković. U show je ušao sa 169,1 kg, a na sinoćnjem mjerenju vaga je pokazala 92,9 kg, zbog čega je postao bogatiji za 150 tisuća kuna. Roko je predanim radom tijekom šest mjeseci izgubio ukupno 76,2 kilograma.

"Ova pobjeda je meni samo potvrda da su se sav trud, znoj i cilj koji sam si postavio prije početka isplatili. Vjerujem da sam dokazao prije svega sebi, a onda i drugima da se sve može kad se hoće", rekao je Roko za RTL.

roko5

roko3

roko4

roko1roko1

Konkurencija u finalu su mu bili Ivan Jakubovski, Lidija Tomić, Marino Marušić i Alen Španiček kao tajni finalist nakon što je bio najbrži od svih kandidata na Grawe noćnom maratonu. Ivan Jakubovski u show je ušao kao najteži kandidat u dosadašnje četiri sezone.

roko2

Imao je 241,9 kg, a u finalu mu je vaga pokazala 182,7 kg. Alen je imao 151,7 kg, a nakon mjeseci predanog vježbanja došao je do 98,1 kg. Marino je imao 167,1 kg na prvom vaganju, a u međuvremenu je istopio 57,9 kg te sada ima 109, 2 kg. Lidija je na prvu vagu stala sa 118,1 kg, a njezina sadašnja težina iznosi 68,6 kg.

Od nefinalista najbolja je bila Mirna Posavec, koja je u show ušla sa 135,1 kg, a izgubila je 51,8 kg, odnosno ima 83,3 kg ,što je gubitak od 38,3%, a time je zaslužila nagradu od 50 tisuća kuna.

RTL-ov show Život na vagi i u ovoj je sezoni ukazao na problem pretilosti koji nosi, ne samo fizički nego i psihički teret. Uz pomoć trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića te nutricionistice Martine Linarić kandidati četvrte sezone dobili su priliku za bolji i zdraviji život, a svi oni koji se bore s prekomjernom težinom mogu se već prijaviti za novu, petu sezonu showa.

(Index.hr)

Ne propustite