ONA JE NAJSTARIJA AKTIVNA MANEKENKA I IMA RAVNO 88 GODINA: Kada se pojavi na pisti NIKO NE MOŽE DA DOĐE SEBI,PREZGODNA JE!

Moda i ljepota
ONA JE NAJSTARIJA AKTIVNA MANEKENKA I IMA RAVNO 88 GODINA: Kada se pojavi na pisti NIKO NE MOŽE DA DOĐE SEBI,PREZGODNA JE!
.

Karmen Del Orefiče je jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, a ako već niste čuli za nju - to je samo jer ste isuviše mladi! Naime, ova dama svoju karijeru gradila je toliko davno, da je vrlo vjerovatno da se većina nas koja ovo čita - nije ni rodila!

Naime, Karmen ima čak 88 godina, a vjerovali ili ne i dalje se aktivno bavi modelingom i hoda modnim pistom! Ko bi rekao da uveliko gazi devetu deceniju!

Ova Amerikanka mađarsko-italijanskih korena u svet manekenstva uplovila je još kao 14-godišnja devojčica, a već sa 16 krasila je naslovnu stranu magazina "Vogue".

baka

Danas tvrdi da joj se ta naslovnica nimalo nije dopadala:

"Izašla sam iz autobusa i na jednom kiosku videla "Vogue" i svoju dečačku frizuru. Samo što nisam zaplakala", rekla je.

Ova dama tokom mladosti bila je visoka 180 santimetara, a kaže kako je dugo smatrala da je ružna jer je bila neobično visoka i mršava za to doba. "Uopšte nisam interesovala muškarce", kratko je prokomentarisala svojevremno.

baka1

No, na koncu svega ona je uspela da zavede brojnu gospodu, a iza sebe ima tri propala braka i jednu kćerku Lauru Majls.

Ova graciozna baka priznala je i da uprkos što je neprestano bila angažovana kao manekenka, često bila bez dinara u džepu, a dešavalo se da nema ni za hranu. Tokom karijere dva puta je bankrotirala zbog rizičnih ulaganja na berzi, ali se oba puta digla iz pepela!

baka2

Prelepa Karmen i dalje ne odustaje od manekenskog poziva, a kaže da joj starost nije prepreka. Ona i dalje izgleda vrlo negovano, atraktivno i dotjerano, a svi joj daju bar 20 godina manje!

baka3

Ova 88-godišnjakinja je još davno digla ruke od farbanja, pustivši svoju prirodnu kosu da osijedi, a tvrdi kako nijednom nije podlegla trendu plastične hirurgije.

baka4

"Ne znam da li ispadam smiješna ili glupa što još poziram, ali uživam dok hodam pistom i znam da to radim dobro", rekla je Karmen i u šali zaključila da se nada da će umr,ijeti u štiklama na pisti.

Novi.ba/Žena.rs

Ne propustite