CECA ZAVRŠILA U ZATVORU, A NJENA ISPOVIJEST LEDI KRV U ŽILAMA: "U samici, bez svjetlosti, sa bubašvabama i..." JEZIVO!

Objavljeno:08.12.2019 - 10:54
A A A Times Arial

Pjevačica Svetlana Ražnatović nikada neće zaboraviti teške dane u svom životu, kada su je te 2003. godine na tri mjeseca razdvojili od porodice i djece.

Ceca je, naime, u akciji “Sablja” 17. marta privedena u CZ gde su je tadašnje vlasti strpale u samicu.

- Samo sam tada mislila na djecu. Moji roditelji su uspjeli da sačuvaju moju djecu od medija, da ne čitaju razne laži o svojoj majci. Oni su godinama poslije toga mislili da sam tih 121 dan bila na turneji po Americi - rekla je Ceca svojevremeno u ispovijesti.

c

Iako je nakon tri mjeseca puštena na slobodu bez ijedne krivice Ražnatovićka kaže da joj je teško pao boravak u zatvoru.

- Trideset dana sam bila u samici, bez prava na posjete, kantinu, advokate i sunce. Društvo su mi pravile bubašvabe. U ćeliji su bili krevet, stočić i klupica. Kada sam ušla svi zidovi su bili ispisani mojim pjesmama. Pomislila sam “Bože, kakva ironija”!

c1

Pjevačica se prisetila svoje prve noći u CZ-u.

- Prva noć je bila strašna. Nisam oka sklopila i preplakala sam. Poslije mjesec dana dobila sam cimerku i imala pravo na štampu. Bilo mi je mnogo lakše. Mogla sam sa nekim da pričam i plačem.

c2

Jednom prilikom Ceca je čula kako su joj zatvorenici dobacivali dok je prolazila: “ Izdrži, ti si naša srpska majka! Svi su u tom trenutku morali da se okrenu, a jedan je prokomentarisao: “Pa kako sada da se okrenem kad imam jedinstvenu priliku da uživo vidim Cecu”.

cc

- I zatvor je za ljude. To šta sam ja proživjela i preživjela, neću da kukam. Tako je, kako je... - rekla je u jednom intervju Ražnatovićeva.

ccs

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!