SESTRA VERONIKA PRONAĐENA MRTVA, A SAD SE OGLASIO DOKTOR JUSUP: Izjavom šokirao cijeli Balkan, OVO MORATE VIDJETI

Aktuelno
SESTRA VERONIKA PRONAĐENA MRTVA, A SAD SE OGLASIO DOKTOR JUSUP: Izjavom šokirao cijeli Balkan, OVO MORATE VIDJETI
.

Trebalo je učiniti Heimlichov zahvat, da je dignem i da ona to izbaci iz sebe. To sam pokušavao, ali nije bilo moguće, rekao je Jusup koji se već godinama bori s multiplom sklerozom

Bivši obrovački liječnik Goran Jusup progovorio je o detaljima kobne večeri kada je preminula Veronika Pecolaj. Dok je polagano u pratnji dvojice prijatelja koračao prema vratima svog do jučer zapečaćenog stana, prisjetio se kako je Veronika odjednom dotrčala u sobu.

- Otišao sam spavati u sobu. Ona je jela kruh i salamu. Odjedanput je dotrčala u sobu. Pokušala je vikati. Gušila se i pokazivala na vrat - kazao je Jusup, prenosi 24sata.

veronika

Nakon toga je, prema njegovim riječima, došla do kreveta i pala na njega. Iako ju je pokušao dignuti i spasiti, u tome nije uspio.

-  Jako sam slab od bolesti. Trebalo je učiniti Heimlichov zahvat, da je dignem i da ona to izbaci iz sebe. To sam pokušavao, ali nije bilo moguće- rekao je Jusup koji se već godinama bori s multiplom sklerozom, koja ga je potpuno oslabjela i oduzela mu nogu.

- Ona nije žvakala, samo je trpala u usta, zato se ovo i dogodilo - prisjetio se nekadašnji doktor koji je odmah potrčao prema susjedima te nazvao policiju i Hitnu pomoć.

Njegov zet rekao je kako je uvijek bilo ljudi oko Jusupa kad je imao novca, a sad nema nikoga. Sada se osjeća potpuno slomljeno.

 - A kako ću biti, užasno. Bavim se ni s čim, živim ni od čega. Žali Bože fakulteta i specijalizacije. Vjerovali vi meni ili ne, ja sad nemam novca ni da vam kavu platim - rekao je Jusup.

Temeljem naloga županijskog državnog odvjetništva u splitskoj bolnici izvršena je obdukcija tijela 26-godišnje Veronike Pecolaj i utvrđeno je da se ugušila povratom želučanog sadržaja. 

Ne propustite