NOVA 2020. GODINA

FUNKY, GROOVY, DISCO DOČEK NOVE GODINE NA DUBROVAČKOJ RIVIJERI U HOTELU SHERATON DUBROVNIK

Objavljeno:07.12.2019 - 19:57
A A A Times Arial

Dočekajte 2020. u biseru dubrovačke rivijere, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu.

Uplešite u Novu godinu uz vrhunske gastronomske specijalitete sljubljene s biranim pićima te uz posebno osmišljen glazbeni program. 

sheraton1

Očekuje Vas organizirana proslava dočeka Nove godine uz bogatu novogodišnju buffet večeru u svečanoj dvorani Orlando te uz cool, hip i neponovljiv glazbeni program „Funky, groovy disco night“ uz Fantastic Disco Magic Band, koji će Vas rasplesati uz najpoznatije disco i funk hitove te Vas uvesti u novu 2020. 

Cijena dočeka iznosi 182 KM po osobi. 

sheraton3

Da vam boravak s nama bude još ugodniji na raspolaganju su vam posebni novogodišnji paketi koji uključuju boravak od dvije ili tri noći uz mnoga iznenađenja kao što su: poklon dobrodošlice u sobu, popust od 20% na sve usluge u Sheraton Shine Spa kao i raskošan doručak i večeru. 

Cijena paketa koji uključuje 2 noćenja za 2 osobe te doček Nove godine iznosi 819 KM, a cijena paketa od 3 noćenja za 2 osobe iznosi 1.034 KM.

sheraton7

Vidimo se u Dubrovniku!

Za više pitanja, ljubazno molimo kontaktirajte reservations@sheratondubrovnikriviera.com ili +385 20 484 100 te posjetite www.marriott.com/DBVSI