BOSANKA SE UDALA ZA AUSTRALIJSKOG MILIONERA, OD NJE STARIJI 34 GODINE: Blistala u vjenčanici, A TEK KAD VIDITE NJEGA (FOTO)

Show
BOSANKA SE UDALA ZA AUSTRALIJSKOG MILIONERA, OD NJE STARIJI 34 GODINE: Blistala u vjenčanici, A TEK KAD VIDITE NJEGA (FOTO)
.

Nadi Hasandedić, koja je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, prije dvije godine udala se za 34 godine starijeg multimilionera iz Sydneya Nevillea Crichtona.

Vjenčanje je bilo najavljeno kao događaj godine u Australiji jer su o njemu pisali svi svjetski mediji nakon što je otkriveno da će se na njega potrošiti čak milion dolara. Nadi je u intervjuu za Dnevni Avaz otkrila detalje iz svog privatnog života.

nadii

Njen otac živio je dugo godina u Australiji prije nego što se vratio u Mostar gdje je upoznao njenu majku. Nakon vjenčanja, vratili su se u Australiju gdje je rođena, a nakon rata ponovno su posjetili Mostar. Samo nekoliko mjeseci poslije njen otac umro je od raka.

Što se tiče ogromne razlike u godina između nje i njenog supruga, Nadi je kazala:

nadi1

“Neville voli moju realnost i što imam, kako kaže, starinsku dušu koja je taman prema njegovoj, jer je on mladog duha i pogleda na život, tako da se nađemo negdje napola. Moj suprug voli brz život, voli raditi i zabavljati se, a ja sam suprotno od njega, više na zemlji”, izjavila je.

Otkrila je i kako su se upoznali.

nadi2

“Upoznali smo se preko nekih prijatelja, slučajno na ručku jednog Božića. Nismo mislili da će se između nas dogoditi nešto više od prijateljstva, pogotovo zbog razlike u godinama, ali, eto, dogodilo se, jer shvatila sam da su njegov izgled i godine nebitni”, kaže Nadi.

nadi3

Njen suprug Neville obogatio se uvozom automobila od čega je zaradio 400 miliona dolara. Nedavno je kupio vilu vrijednu 33 miliona dolara u kojoj će novopečeni bračni par živjeti.
 

Ne propustite