STIGLE NAJNOVIJE INFORMACIJE, "SEVERINA ZAROBILA SINA U HRVATSKOJ": Ne da mu da ide, MILAN POBJESNIO, EVO ŠTA SE DOGAĐA!

Show
STIGLE NAJNOVIJE INFORMACIJE, "SEVERINA ZAROBILA SINA U HRVATSKOJ": Ne da mu da ide, MILAN POBJESNIO, EVO ŠTA SE DOGAĐA!
.

Kako portal Republika.rs saznaje, pevačica Severina Kojić, koja je presudom hrvatskog suda ostala bez starateljstva nad Aleksandrom, sinom koga ima sa biznismenom Milanom Popovićem, ne da pasoš djetetu, sprečavajući ga i da ide na odmor sa školom i da vidi rodbinu van Hrvatske!

severina1

Neverovatan potez Severine nikome nije jasan, pogotovo jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmjenjivali taj pasoš - kada god bi sa djetetom neko od njih putovao van Hrvatske. U nedostatku normalnih objašnjenja, ovo jedino može da se tumači pokušajem sabotiranja odluke suda koji je presudio da je ona nemarna majka i dodijelio Aleksandra ocu na staranje.

milan-popovic

Takođe, vrlo je vjerovatno da pevačica ovime želi i da napakosti bivšem suprugu, ali to radi na podmukao i bezobziran način, šteteći najviše interesima sina - zbog ovog njenog poteza Aleksandar ne samo da ne može da ide na odmor sa djecom iz svoje škole, nego mu je i uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji!

Kako se saznaje, Popović je preduzeo sve akcije u skladu sa zakonom kako bi zaštitio interese djeteta, odnosno kako bi Severina predala sinovljev pasoš, što je dužna da uradi po presudi suda.

Ne propustite