CECI REKLI DA ĆE VELJKO SINU DATI IME PO ARKANU, A ONA JE OVAKO REAGOVALA: "Sad ću vam reći nešto o njemu"

Show
CECI REKLI DA ĆE VELJKO SINU DATI IME PO ARKANU, A ONA JE OVAKO REAGOVALA: "Sad ću vam reći nešto o njemu"
..

Ceca Ražnatović će u 2020. godinu ući u Beogradu, dok će za reprizu nastupati u Budvi, a razgovor je započet pitanjem koga će prvog zagrliti i poljubiti u novogodišnjoj noći.

- Od najbližih, to će biti moj bend i Sloba Radanović (29), to su oni sa kojima radim tu noć, ali vjerujem da će se naći i neko od mojih prijatelja na nastupu - kaže Ceca.

100836-ceca-raznatovic-iff

Na pitanje kada će da se skrasi, Ražnatovićeva je sve iznenadila odgovorom. Zapravo, kontra pitanjem.

- Ko kaže da ja nisam skrašena?! Djelujem li razuzdano? (smeh) Šalu na stranu, meni papir nije potreba za sreću i emotivni mir. Ja sam zadovoljna svojim načinom života, organizovala sam ga onako kako sam ja željela, imam dovoljnog iskustva iza sebe i broj godina i privilegiju da mogu da organizujem sebi život onako kako ja to želim -rekla je Ceca.

veljko1

Nezaobilazno pitanje ticalo se Veljkove odluke da njegov sin, kojeg će Bogdana na svijet donijeti 2020. godine, nosi ime pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Ceca kaže da na njegovu odluku nije uticala.

ceca1

- Naravno da nisam, niti se iko miješao u izbor imena kada su moja deca bila u pitanju. Samo suprug i ja. Tako da, potpuno je prirodno da njih dvoje odluče - objasnila je Ceca.

- Meni je najbitnije da je dijete živo i zdravo, a jako je lijepo da se zove po svom dedi. Zašto da ne? I Veljko je dobio ime po Željkovom ocu - dodala je.

(Telegraf.rs)

Ne propustite