VELJKO RAŽNATOVIĆ ĆE SVOME SINU DATI IME PO ARKANU, A EVO ŠTA O TOME MISLI ANASTASIJA, IZNENAĐUJUĆE: Ispričala je ono što dosad niko nije znao!

Show
VELJKO RAŽNATOVIĆ ĆE SVOME SINU DATI IME PO ARKANU, A EVO ŠTA O TOME MISLI ANASTASIJA, IZNENAĐUJUĆE: Ispričala je ono što dosad niko nije znao!
.

Anastasija je znala da će, ukoliko bude dječak, beba nositi ime Željko

Anastasija Ražnatović (21) kaže da je u odličnim odnosima sa snajkom Bogdanom Rodić, te da se neizmerno raduje što će 2020. godine postati tetka.

anastasija2

Foto:Društvene mreže

Kako Bogdana nosi dječaka, ona i Veljko dogovorili su se da nasljednik nosi ime po Veljkovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Anastasija je znala da će, ukoliko bude dečak, nositi ime Željko, jer su Veljko i ona još kao deca napravili jedan dogovor.

anastasija

Foto:Printscreen/Instagram

- Veljko i ja smo se kao klinci dogovorili da ko god od nas dvoje prvi dobije sina, da mu da ime Željko. Budući da će dobiti sina pre mene, njemu je pripalo da ispuni taj naš stari dogovor - kaže Anastasija.

Podsjetimo, Anastasija je na svadbi Bogdane i Veljka ispričala da ih je ona upoznala, te da ga je Bogdana tada šikanirala.

bogdana4

Foto:Alo.rs

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelijepa.

"Ja mislim da si ti za mog brata super djevojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka djevojka pada pod noge. Sljedeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu, hahaha. Od tada su se poljubili i nisu se razdvojili - rekla je Anastasija za Telegraf JETSET

anastasija

Foto:Društvene mreže

Novi.ba

Ne propustite