VODI GA U SRBIJU?! MILAN POPOVIĆ OTKRIO GDJE ĆE ŽIVJETI NJEGOV I SEVERININ SIN: Da li je ova konačna odluka, šta će mu pjevačica reći?

Show
VODI GA U SRBIJU?! MILAN POPOVIĆ OTKRIO GDJE ĆE ŽIVJETI NJEGOV I SEVERININ SIN: Da li je ova konačna odluka, šta će mu pjevačica reći?
.

Aleksandar još nije upoznao mlađeg brata jer Milan i njegova partnerica Bojana često putuju te do sada nisu boravili isključivo na jednom mjestu

Prije gotovo sedam dana Općinski građanski sud u Zagrebu donio je nepravomoćnu mjeru prema kojoj Aleksandar Popović, sin Severine Kojić i poduzetnika Milana Popovića, treba živjeti s ocem te će se on samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Severina ima pravo viđanja svoga sina dva puta sedmično od 15 do 20 sati te svaki drugi vikend od subote u 10 ujutro do nedjelje u 8 navečer, a određeno je kod koga će Aleksandar biti za blagdane i praznike. I pjevačica i poduzetnik za sada se pridržavaju tog uređenog rasporeda viđanja.

severina1

Severina u subotu, 7. decembra, u zagrebačkoj Areni treba održati koncert u sklopu svoje turneje “The Magic Tour”, a 21. decembra gostuje u Ljubljani. Milan tada treba sina predati pjevačici, no Večernjem listu nije htio otkriti hoće li ga odvesti na njezin koncert.

“Ne mogu pričati o Aleksandru jer sve što kažem o njemu je zadiranje u privatnost djeteta, a uputa svih nadležnih tijela jest da nam upravo sin bude na prvom mjestu i da ga ne izlažemo javnosti”, rekao je te naglasio kako će on i Severina napraviti sve da to ispoštuju.

milan-popovic

“Ovo sve nije ovako trebalo ispasti. Institucije su donijele ovakvu odluku vodeći se isključivo dobrobiti djeteta, odnosno načinom života koji je za njega najbolji.

Ja i dalje vjerujem da ćemo Severina i ja činiti sve u tom smjeru. Nemamo se nas dvoje što miriti ili ne, nismo ni prvi ni zadnji par koji je bio u vezi pa prekinuo.

Naša je zadaća samo da se što više bavimo sinom i spreman sam na sve kako bismo to i ostvarili. Ništa što govorim ne govorim iz pozicije bivšeg partnera, nego isključivo iz pozicije roditelja”, objasnio je.

Aleksandar još nije upoznao mlađeg brata jer Milan i njegova partnerica Bojana često putuju te do sada nisu boravili isključivo na jednom mjestu. Poduzetnik ima i obvezu boravka na Cipru, poslovno carstvo izgradio je u Srbiji, a u Hrvatskoj ima kuću. Ipak, želi da Aleksandar nastavi ići u školu u Zagrebu, piše Večernji list.

“Naravno da putujemo, kao i svi ljudi na svijetu koji rade, dobro se organiziramo i to nije problem. Imam trojicu sinova i volio bih da svi idu u istu školu, a kako sada stvari stoje, ta će škola biti u Zagrebu”, otkrio je Milan.

Ne propustite