ANASTASIJA PRIČALA O DEČKU, A ONDA JOJ POSTAVILI NAJTEŽE PITANJE O CECI: Ovo nije očekivala, jedva izustila OVE RIJEČI!

Show
ANASTASIJA PRIČALA O DEČKU, A ONDA JOJ POSTAVILI NAJTEŽE PITANJE O CECI: Ovo nije očekivala, jedva izustila OVE RIJEČI!
.

Anastasija Ražnatović vrijedno radi na svom prvom albumu koji će objaviti početkom sljedeće godine, a sad je progovorila o privatnom životu, odnosu sa snajkom Bogdanom, svojoj udaji i nasljedniku kog Ražnatovići jedva čekaju.

Anastasija je otkrila koliki pritisak osjeća sada, kada joj se oženio rođeni brat, ali i koliko se poslije Veljkove ženidbe promijenila atmosfera u porodičnoj vili na Dedinju.

Od trenutka kada si se pojavila na muzičkoj sceni, svi te porede s majkom. Da li ti to smeta? - Mama mi je prije neki dan rekla kako joj ljudi sve češće govore da sam ista ona, kako sam starija. To je najveći kompliment koji mogu da dobijem. Ona nikada bolje i mlađe nije izgledala nego sada.

anastasija3

Foto:Instagram

Naredne godine bi trebalo da izađe tvoj, ali i Cecin album. Da li će to biti sudar titana? - S majkom se nikada nisam takmičila niti poredila, budući da se ne bavimo istom vrstom muzike. Majka mi je, od toga ne postoji ništa važnije. Njenim uspjesima radujem se najviše na svijetu, pa čak i više nego svojim. Sigurno je da će njen album obilježiti narednu godinu.

Koliko se promijenila atmosfera u kući Ražnatovića otkako je Bogdana zvanično Veljkova žena? - Ne mogu reći da se nešto mnogo promijenilo, s obzirom na to da je ona godinu i nešto dana prije vjenčanja živjela kod nas. Sada je naša kuća i njena kuća, a sve ostalo je isto.

anastasija2

Foto:Instagram

Kakav odnos imaš sa snajkom? - Sa Bogdanom se zaista divno slažem. Ona je super djevojka koju mnogo volimo i koja nam je svima vrlo brzo ušla pod kožu. Najvažnije mi je bilo da moj brat bude s dobrom djevojkom, a ona je u svakom smislu dobra.

Koliko se Veljko smirio otkako je oženjen? - Bogdana je apsolutno vezala mog brata. I za noge i za ruke. Oni se odlično slažu i mogu slobodno reći da moj brat nikada nije bio toliko zaljubljen i toliko privržen nekoj djevojci.

Tokom cijele svadbe nisi se odvojila od svog dečka. Da li si poželjela da i sama uskoro obučeš vjenčanicu? - Ne žurimo s vjenčanjem i vodimo se time da će se brak desiti kada bude vrijeme za to. Mlada sam i nema potrebe da žurim, pogotovo što sam na početku karijere.

Osjećaš li pritisak da ćeš morati mlada da se udaš, budući da se Veljko mlad oženio? - Otkako se Veljko oženio, porodica i prijatelji mi poručuju da sam ja sljedeća. Ali to mi je simpatično, ne osjećam nikakav pritisak da tako mora.

1418069-anastasija-ls

Foto:Printscreen

Jesi li spremna da budeš tetka? - Mnogo sam uzbuđena zbog toga što ću biti tetka. To je osjećaj koji me već sada čini srećnom, a tek će me preplaviti emocije kada se beba bude rodila. Znam da sve tetke to kažu, ali ja ću stvarno biti najbolja tetka na svijetu.

Kao što je Lidija Veljku i tebi? - Pa da. Kao što je ona nama. Gledamo je kao drugu majku. Nismo imali oca, ali smo imali nju.

Da li je Veljko priželjkivao dečaka? - Znala sam koliko moj brat iščekuje da beba bude dječak, pa sam ga sve vrijeme zezala da sam ubijeđena da će biti djevojčica. Govorio je da mu je važno samo da je živo i zdravo, ali je u stvari htio da me zadavi.

anastasija

Foto:Instagram

anastasija

Kako si reagovala kada si saznala da će dečak dobiti ime po vašem pokojnom ocu? - Veljko i ja smo se kao klinci dogovorili da ko god od nas dvoje prvi dobije sina, da mu da ime Željko. Budući da će dobiti sina prije mene, njemu je pripalo da ispuni taj naš stari dogovor.

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite