PORODILA SE NEKADAŠNJA DJEVOJKA VELJKA RAŽNATOVIĆA: Poznata voditeljica progovorila o raskidu, URADIO JE NEŠTO NEOPROSTIVO!

Show
PORODILA SE NEKADAŠNJA DJEVOJKA VELJKA RAŽNATOVIĆA: Poznata voditeljica progovorila o raskidu, URADIO JE NEŠTO  NEOPROSTIVO!
.

Informacija da su Ksenija Bujišić i Veljko Ražnatović privukla je veliku pažnju,, pogotvo jer je veza trajala samo dva mjeseca.

Razlog je, kako kaže jednostava. Veljko je prevario!

screenshot-19

Ražnatović je Kseniju prevario s ribom s kojom je ljetos imao avanturu! Najcrnje od svega što ju je prevario na njene oči! Bilo je to prošle nedelje, već su bili u nekoj svađi i izašli su odvojeno. Ksenija je na gradski splav došla s drugaricama, a Veljko s Kostadinom Terzićem i dvije ribe. Ladno se s jednom od njih ljubio sve vrijeme, dok je Ksenija sjedila preko puta! Na splavu je u jednom trenutku počela tuča, tako da je muzika prekinuta, obezbeđenje je reagovalo, pa su bukvalno svi gosti otišli. Videla sam kako Veljko odlazi s tom djevojkom, bili su zagrljeni”, kaže izvor Kurira.

Kako se saznahe Ksenija Bujišić prvo nije htela da vjeruje svojim očima, ali je vrlo brzo saznala da je Veljko proveo veče s bivšom. Jer mali je ovo grad!

u7kk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1dfn01eqv8vmgnjzgfhotblngmzmtcyzjvmnwywzmewm2flm2u2y2quanblz5gtas0c5acbaae

Čekala je da se vide, da mu kaže oči u oči. Tako je i bilo! Rekla mu je da sve saznala, svađali su se. On nije mogao da se opravda, a pokušao je. Ksenija je mnogo povređena jer se baš zaljubila“, tvrdi sagovornik.

Tim povodom oglasila je voditeljka koja je sve ovo demantovala.

“To su gluposti. Portali su pisali da smo raskinuli i prije nego što su bilo šta provjerili. Tako da neću ništa da komentarišem. Nadam se da razumijete”, rekla je Ksenija Bujišić.

veljko-ksenija-1000x0

S druge strane, Veljko nije bio dostupan za komentar povodom ovih navoda. Međutim, mediji spekulišu da je voditeljka, navodno, imala tajne pred Veljkom, a jedna od njih je da voli poznate face pa je prije nekoliko godina bila u vezi sa glumcem Vukom Kostićem.

Ona i Vuk su bili zajedno nekoliko mjeseci, nakon čega je on nju prevario pa ga je zbog toga ostavila. Inače, Ksenija voli poznate momke, kao što voli da radi u javnoj sferi kako bi i sama postala poznata“, rekao je izvor.

Inače Veljko je stao na Ludi Kamen i oženio zgodnu Bogdanu.

Novi.ba/Kurir

Ne propustite