Ovo niste znali: ARKAN SE TAJNO VIĐAO SA KARLEUŠOM, a CECA JE TO SAZNALA i onda isplanirala paklenu OSVETU

Aktuelno
Ovo niste znali: ARKAN SE TAJNO VIĐAO SA KARLEUŠOM, a CECA JE TO SAZNALA i  onda isplanirala paklenu OSVETU
.

Najveće neprijateljstvo na srbijanskoj estradi, koje traje 20 godina, nastalo je zbog Arkana! A izgleda da su svi članovi ove trojke imali dobro smišljen plan – prvo JK, pa Arkan, a na kraju i Ceca!


Iako su svi ubijeđeni da je razlog njihove svađe jedan intervju u kojem je Karleuša nešto nesmotreno izjavila i zbog čega se Ceca doživotno uvrijedila, zapravo je sve mnogo intrigantnije, piše “Espreso“…

ceca-mlada

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša i Arkan su se u jednom periodu intenzivno družili i upravo je to veoma zasmetalo Ceci koja je započela rat!

 
“Jelena i njena majka Divna bile su veoma bliske sa Cecom i Željkom Ražnatovićem. Često su se posjećivali i družili, a dvije pjevačice, jedna već velika zvijezda, a druga na početku karijere, voljele su se i uvažavale. Međutim, to se promijenilo 1988. godine, kad je Arkanov fudbalski klub Obilić osvojio prvenstvo Jugoslavije. Šampioni su imali gostovanja u Španiji, a Ražnatović je na taj put poslao Cecu, jer je on imao zabranu izlaska iz zemlje zbog raznih krivičnih djela”, priča B.P. i dodaje:

ceca-i-jelena
 
“Cecino odsustvo iz Srbije Jelena je odmah iskoristila i počela da se intenzivno druži sa Arkanom. Tada su njih dvoje baš dosta vremena provodili zajedno. Ali, Arkan ju je otkačio nakon desetak dana, taman koliko je njegova supruga boravila u Španiji”, otkriva ovaj izvor.

Po povratku u Srbiju do Cece su došle razne priče. Čula je kako je njen suprug često bio u društvu s mlađom koleginicom i dobrom prijateljicom. Nastao je haos!

“Ceca je bila mnogo ljuta. Bjesnila je danima, prijetila razvodom, ali je Arkan uspio da je smiri i ubijedi da ništa nije imao sa Karleušom, ali ona ga je proganjala i opsijedala. Ceci je bilo samo bitno da mladu pjevačicu zauvijek udalji iz njihove kuće, pa je s mužem skovala pakleni plan kako da ocrne Karleušu u javnosti”, navodi izvor.

arkan
 
Prema njegovim riječima, Arkan je pozvao svog prijatelja, inače novinara jedne revije i dao mu zadatak da uradi intervju sa Jelenom u kojem će ona pljuvati Cecu.

“Tu je nastala ona čuvena izjava “sve pevačice su ku*ve”, u kojoj se, kao, Ceca najviše pronašla. Prvi koji se javio da reaguje na skandal upravo je Arkan, koji je iskoristio sve medije kako bi napao svoju bivšu prijateljicu. Gostovao je u najgledanijoj emisiji kod Minimaksa i svašta rekao za Jelenu, a Ceca je bila u publici. Kad se taj snimak pogleda sa ove vremenske distance, stvarno se vidi da glume. Jelena se u početku nije oglašavala, a kasnije je i sama uvidjela da joj to odgovara, pa je nastavila njihovu igru”, kaže B.P.
Izvor: espreso.rs

Ne propustite